Setari Cookie-uri

Reteta zilei: Vitel in stil italian

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie Secrete de Chef si va recomanda reteta zilei.

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei.

Vitel in stil italian

Ingrediente:

4 escalop de vitel
100 ml vin alb
8 frunze de salvie
100 g branza mozarella
1 ramura de cimbru
2 rosii (fara coaja)
30 g unt
2 cepe shalot
Sare si piper

Patru portii, pregatire: 15 min., durata de preparare: 23 min.

1. Taiati feliute vanata. Puneti pe fiecare escalop cate o feliuta de vanata, pe feliuta – branza mozarella, si cate o frunza de salvie. Sarati si piperati.
2. Puneti escalopul in tava aparatului de gatit impreuna cu bucatele de unt, rosiile taiate cubulete, ceapa shalot si cimbrul. Turnati vin alb.
3. Rulati escalopul si fixati-le marginile cu scobitori. Se prepara la aburi 23 min. Puneti rulourile pe platoul de servit la masa si turnati deasupra sosul format in procesul de preparare.
Valoare nutritiva:

Acest preparat contine o mare cantitate de proteine si calciu.

Valoare energetica:

1 portie contine 399 kkal
Proteine: 53 g; glucide: 18 g; carbohidrati: 6 g
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.