Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie Secrete de Chef si va recomanda reteta zilei.
Vitel in stil italian
Ingrediente:
4 escalop de vitel
100 ml vin alb
8 frunze de salvie
100 g branza mozarella
1 ramura de cimbru
2 rosii (fara coaja)
30 g unt
2 cepe shalot
Sare si piper
Patru portii, pregatire: 15 min., durata de preparare: 23 min.
1. Taiati feliute vanata. Puneti pe fiecare escalop cate o feliuta de vanata, pe feliuta – branza mozarella, si cate o frunza de salvie. Sarati si piperati.
2. Puneti escalopul in tava aparatului de gatit impreuna cu bucatele de unt, rosiile taiate cubulete, ceapa shalot si cimbrul. Turnati vin alb.
3. Rulati escalopul si fixati-le marginile cu scobitori. Se prepara la aburi 23 min. Puneti rulourile pe platoul de servit la masa si turnati deasupra sosul format in procesul de preparare.
Valoare nutritiva:
Acest preparat contine o mare cantitate de proteine si calciu.
Valoare energetica:
1 portie contine 399 kkal
Proteine: 53 g; glucide: 18 g; carbohidrati: 6 g
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Cristina Spătar, probleme de sănătate din cauza lentilelor de contact! Vedeta a ajuns de urgență la doctor!
- Apă de parfum, apă de toaletă sau colonie: Care este diferența dintre ele?
- Mesaje de bună dimineața. Trimite celor dragi aceste urări la început de zi