Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie Secrete de Chef si va recomanda reteta zilei.
Curcan in sos de mustar
Ingrediente:
4 cotlete din piept de curcan cu greutatea a cate 150 g fiecare (sau piept de curca, taiat in bucati cu grosimea a 1,5 cm)
1 lingura mustar cu seminte de mustar
Sare si piper
Pentru sos:
1 lingura mustar cu seminte de mustar
1 lingurita cu mustar Dijon
4 lingurite cu cas nedegresat
Patru portii, pregatire: 10 min., durata de preparare: 25-30 min.
1. Ungeti carnea cu mustar pe toate partile. Rulati cotletele si fixati-le marginile cu scobitori. Puneti rulourile in tava aparatului.
2. Amestecati mustarul cu casul. Introduceti amestecul obtinut in rulouri. Se prepara la aburi 25-30 min. (durata de preparare depinde de grosimea bucatilor de carne).
3. Scoateti rulourile astfel preparate pe platoul de servit la masa si turnati deasupra sosul de mustar.
Valoare nutritiva:
Acest preparat contine o mare cantitate de proteine si vitamine din grupa B, precum si doza zilnica recomandata de vitamina B12.
Valoare energetica:
1 portie contine 211 kkal
Proteine: 36 g; glucide: 7 g; carbohidrati: 2 g
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Cristina Spătar, probleme de sănătate din cauza lentilelor de contact! Vedeta a ajuns de urgență la doctor!
- Apă de parfum, apă de toaletă sau colonie: Care este diferența dintre ele?
- Mesaje de bună dimineața. Trimite celor dragi aceste urări la început de zi