Setari Cookie-uri

Reteta zilei: Curcan in sos de mustar

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie Secrete de Chef si va recomanda reteta zilei.

Chef-ul francez Jerome Duport, a creat in Romania revista lifestyle de gastronomie „Secrete de Chef” si va recomanda reteta zilei.



Curcan in sos de mustar

Ingrediente:

4 cotlete din piept de curcan cu greutatea a cate 150 g fiecare (sau piept de curca, taiat in bucati cu grosimea a 1,5 cm)
1 lingura mustar cu seminte de mustar
Sare si piper

Pentru sos:

1 lingura mustar cu seminte de mustar
1 lingurita cu mustar Dijon
4 lingurite cu cas nedegresat

Patru portii, pregatire: 10 min., durata de preparare: 25-30 min.

1. Ungeti carnea cu mustar pe toate partile. Rulati cotletele si fixati-le marginile cu scobitori. Puneti rulourile in tava aparatului.
2. Amestecati mustarul cu casul. Introduceti amestecul obtinut in rulouri. Se prepara la aburi 25-30 min. (durata de preparare depinde de grosimea bucatilor de carne).
3. Scoateti rulourile astfel preparate pe platoul de servit la masa si turnati deasupra sosul de mustar.

Valoare nutritiva:

Acest preparat contine o mare cantitate de proteine si vitamine din grupa B, precum si doza zilnica recomandata de vitamina B12.

Valoare energetica:

1 portie contine 211 kkal
Proteine: 36 g; glucide: 7 g; carbohidrati: 2 g



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.