Setari Cookie-uri

Ei despre noi

Esti cea mai frumoasa cand esti naturala! Ti-a spus-o si el si o spun milioane de barbati femeilor iubite. Nu crezi? I-am invitat pe Dragos Bucurenci, Cabral Ibacka, Adrian Ciubotaru, Bobby Voicu, Ionut Oprea, Mihai Dobrovolschi si Cristian Manafu sa fie initiatorii Manifestului pentru frumusetea naturala. Afla ce spun ei si nu numai despre naturalete si machiaj in exces.

Esti cea mai frumoasa cand esti naturala! Ti-a spus-o si el si o spun milioane de barbati femeilor iubite. Nu crezi? I-am invitat pe Dragos Bucurenci, Cabral Ibacka, Adrian Ciubotaru, Bobby Voicu, Ionut Oprea, Mihai Dobrovolschi si Cristian Manafu sa fie initiatorii “Manifestului pentru frumusetea naturala”. Afla ce spun ei si nu numai despre naturalete si machiaj in exces.

Manifest pentru frumusetea naturala

In urma cu doua saptamani am intalnit pe blogul lui Bobby Voicu un post de care m-am indragostit. “Vreau o femeie cu defecte, defecte de care sa ma pot indragosti” scria pe atunci Bobby intr-un text care, am aflat mai tarziu, facea parte dintr-o campanile intitulata “Manifest pentru frumusetea naturala”. Nu a fost singurul. Nivea, promotorul acestei initiative pe care am aplaudat-o cu drag, a rugat mai multi barbati bloggeri sa isi spuna parerea sincera legata de femeia naturala, machiata cat mai natural,fara excese. Noua, femeilor, ne-a fost oferita asadar ocazia sa aruncam o privire in mintea barbatilor. Iata asadar o mica “schita” a femeii ideale, asa cum o imagineaza cei mai celebri bloggeri din tara.

Frumusetea inseamna pasiune

Adrian Ciubotaru

Cea mai frumoasa profesoara pe care am avut-o in liceu preda istorie si avea cel mai hidos si cel mai mare nas imaginabil. Avea un nas cu o umbra proprie si a carui apasare probabil ii schimba centrul de greutate, insa in ciuda acestei piedici, frumusetea ii iesea la iveala prin totii porii. Era tanara, tocmai terminase facultatea, iar pasiunea pe care o daruia in timpul orelor, dinamica pe care reusea sa o creeze si dorinta de-a ajunge cu cat mai multi elevi la capatul intelegerii evenimentelor istorice, desfasura in jurul ei aura unei frumuseti in fata careia nu puteai decat sa te predai.

Am realizat atunci ca toate femeile care pun pasiune in ceea ce fac sunt frumoase, fara exceptie. Nu exista uratenie decat in lipsa entuziasmului, iar frumusetea nu este despre ceea ce arati ca esti, ci despre ceea ce faci sa fii.

Frumusetea inseamna micile defecte


Bobby Voicu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.