Setari Cookie-uri

Ei despre noi

Esti cea mai frumoasa cand esti naturala! Ti-a spus-o si el si o spun milioane de barbati femeilor iubite. Nu crezi? I-am invitat pe Dragos Bucurenci, Cabral Ibacka, Adrian Ciubotaru, Bobby Voicu, Ionut Oprea, Mihai Dobrovolschi si Cristian Manafu sa fie initiatorii Manifestului pentru frumusetea naturala. Afla ce spun ei si nu numai despre naturalete si machiaj in exces.

Imi plac femeile perfecte? In nici un caz. Vreau o femeie cu defecte, defecte de care sa ma pot indragosti. Vreau sa ma pot uita la ea si sa o tachinez pe seama faptului ca are un ochi putin mai sus decat celalalt, sau ca atunci cand rade face gropita doar intr-un obraz, sau ca nu are nasul asa de carn pe cat ar vrea… Vreau o femeie de care sa imi pot aduce aminte, nu o poza dintr-o revista, care, insa, cand o mangai, iti lasa in palma numai “var”.

Cabral

Va iubim, fetelor, asa cum sunteti. Ridul ala pe care il ascundeti cu atata fond de ten este preferatul nostru, nu ati observat ca atunci cand sunteti prin casa, intr-un tricou lalau si gaurit, ciufulite si nemachiate, va sarutam exact acolo unde e ridul ala?

Frumusetea este in ochii celui care priveste


Dragos Bucurenci


Nu mi-am propus sa-ti spun cum arata femeia pe care si-o doresc toti barbatii, pentru ca o asemenea femeie nu exista. Tot ce am vrut sa-ti reamintesc cu aceste randuri este ca frumusetea rapida si inselatoare atrage barbati rapizi si inselatori. Tu ce fel de barbat iti doresti?

Frumusetea inseamna sa fii tu insati


Ionut Oprea

Aspectul papusa e invechit. So 80’s. Nineteen eighties. Acum se poarta sa fii tu insuti/insati. Din cap pana-n picioare, cu eventuale mici ajustari care sa te faca sa te simti confortabil(a).

Frumusetea inseamna dragoste

Mihai Dobrovolschi


Si chipul ala are curent electric, n-are ten, deci nu-i trebuie fond. Si ochii aia au raze, n-au gene, deci nu-i trebuie rimel. Si parul ala n-are nevoie de nimic, doar nu dai padurea cu balsam. Si chipului aluia nu-i trebuie nimic pe buze, doar n-o sa dai cu gloss Poarta Sarutului. Eu nu m-am nascut nici din tarana, nici din repaos. Eu m-am nascut din femeie goala. Si ma-ntorc in femeie.

Frumusetea inseamna echilibru

Cristian Manafu

Machiajul nu are legatura cu profilele socio-demografice si nici cu contul din banca. Si nici cu felul in care arata sau doreste sa fie vazuta, desi aici gasim adesea o motivatie. Este legat de modul in care o femeie isi gaseste echilibrul si o multumire fata de sine. Din pacate, exista si make-up junkies.

Asadar cum ar trebui sa ne aratam in fata barbatului iubit? Machiate sau nemachiate? Raspunsul au fost in unanimitate “naturala”. Chiar daca folosim cateva produse cosmetice, acestea nu ar trebui sa actioneze ca o masca menita sa ne ascunda cu totul trasaturile. Suntem fiecare in parte speciale tocmai pentru ca avem mici defecte si ar trebui sa invatam sa ne mandrim cu ele, sa acceptam ca acestea sunt cele care ne fac unice.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.