Setari Cookie-uri

Vedete hot fara machiaj in exces

Un ten sanatos si ferm este visul oricarei femei. Cremele hidratante si utilizarea machiajului doar atunci cand este necesar, reprezinta o parte din secretele obtinerii acestuia.

Un ten sanatos si ferm este visul oricarei femei. Cremele hidratante si utilizarea machiajului doar atunci cand este necesar, reprezinta o parte din secretele obtinerii acestuia. Machiajul utilizat zi de zi, in cantitati mari nu permite pielii sa respire, grabindu-i imbatranirea. Putem arata fabulous adoptand un look natural si mai multa incredere in sarmul personal.

Sa urmam exemplul vedetelor autohtone care au incredere in frumusetea nativa si nu se sfiesc sa apara pe strada nemachiate. Mai mult de atat, o parte dintre ele au avut curajul de a poza fara fond de ten sau pudra, demonstrand ca nimic nu-i mai frumos decat frumusetea naturala fara varsta.

Ileana Lazariuc este una dintre cele mai frumoase vedete romanesti. Binecuvantata de la Mama Natura cu trasaturi deosebite, creeaza o impresie buna fara machiaj in exces. In viata de zi cu zi prefera un machiaj cat mai natural, care doar ii subliniaza atuurile fetei.

Dana Rogoz este o alta sustinatoare a frumusetii naturale. Mereu o prezenta tonica, nu are nevoie de machiaj in exces pentru a fi atragatoare. Nu de putine ori a fost surprinsa nemachiata, pastrand insa acelasi farmec cu care ne-a obisnuit.

Adelina Chivu prefera de obicei machiajul natural. Inzestrata cu trasaturi frumoase, arata uimitor fara sa folosesca multe produse cosmetice.

Supermodelul de success Catrinel Menghia este o alta reprezentata a frumusetii naturale. Inzestrata cu un chip superb, aceasta nu apeleaza la machiajul excesiv decat pentru sedinte foto sau prezentari de moda. Are grija de tenui ei utilizand creme si masti nutritive.

Laura Cosoi este o vedeta cu trasaturi naturale foarte frumoase. Aceasta utilizeaza un machiaj mai intens doar pe platourile de filmare. In rest, nu se machiaza foarte des, preferand doar sa isi hidrateze tenul. Pentru intretinere utilizeaza masti naturale si creme.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV. Pentru a-si pastra tenul ferm si stralucitor urmeaza un regim alimentar sanatos. Nu in ultimul rand, foloseste multe creme pentru ingijirea tenului.

Alte celebritati increzatoare in frumusetea lor, s-au lasat fotografiate fara machiaj si imbracate cat mai comun,in cadrul unui proiect care sustine frumusetea naturala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.