Setari Cookie-uri

Fii frumoasa si la plaja

O data cu sosirea lunii mai, s-a dat startul la distractie. Si cine nu a asteptat momentul in care strandurile isi vor deschide portile pentru ca noi, dornici de balaceala, sa dam navala in weekend in aceste oaze galagioase si aglomerate?

Niciodata nu merge pe principiul ce se poarta, imi vine bine si mie. Asa ca opteaza pentru un costum de baie care sa te avantajeze si sa iti ascunda imperfectiunile. Anul acesta poti alege dintr-o gama extrem de variata, purtandu-se atat costumul intreg, cat si cel din doua piese. De asemenea, ca model poti opta pentru unul cu dungi, buline, imprimeuri florale sau grafice.

2. Accesorii

Accesoriile (sandale cu talpa inalta, palarie, ochelari de soare, tunica din voal, geanta de plaja) nu au cum sa lipseasca intr-o zi de plaja. Ca bijuterii, iti recomand sa iti iei unele din plastic deoarece iti dau un aer jucaus si feminin.

Niciodata nu iti lasa parul pe spate cand mergi la piscina, deoarece va avea de suferit atat din cauza razelor puternice ale soarelui, cat si din cauza apei din strand, tratata cu diferite substante.

3. Machiaj

Ai nevoie de un machiaj fresh, asa ca pentru o zi renunta la fondul de ten, creionul dermatograf si pudra. Nu vrei ca atunci cand iesi din apa, sa fii ca un tablou de pe care se scurge vopseaua. Sfat : foloseste mascara waterproof, crema de fata cu protectie solara si un balsam hidratant.

4. Protectie solara


Protejeaza-ti pielea pe timpul verii! Razele de soare sunt daunatoare atat pielii, cat si parului tau. Foloseste creme si spray-uri( pentru par) cu protectie solara dupa fiecare iesire din apa. Nu uita si de hidratarea de dupa expunerea la soare, daca vrei un bronz care sa persiste in timp

Foto: www.hepta.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: