Setari Cookie-uri

Ingrijirea tenului pe timpul verii

In perioada verii, tenul nostru se confrunta cu mai multe probleme decat cele obisnuite. Din cauza caldurii porii se dilata, transpiram mai mult, este secretat mai mult sebum, iar tenul nostru incepe sa luceasca.

Indiferent de tipul de ten, demachierea este indispensabila in procesul de ingrijire al tenului, fiind necesara atat seara, inainte de culcare, cat si dimineata, chiar daca nu ai machiaj pe fata deoarece, in timpul noptii, glandele secreta sebum, care trebuie indepartat.

Pentru o demachiere ca la carte ai nevoie de urmatoarele produse: discuri din vata, lapte demachiant, lotiune tonica si crema hidratanta.

2. Mastile de fata


Pentru rezultate spectaculoase, opteaza pentru mastile preparate acasa. Pe langa faptul ca sunt extrem de benefice pentru tenul tau, economisesti si bani. Asadar, pentru tenul uscat foloseste banane,iaurt, miere si migdale, pentru cel gras opteaza pentru mere, rosii, argila si lamai, iar pentru cel normal alege felii de castravete, capsune si un galbenus.

3. Machiajul si cremele necesare

Renunta la fondul de ten si la pudra pe perioada verii deoarece, din cauza transpiratiei, acestea se strang si iti pot crea un aspect inestetic.

Foloseste o crema hidratanta, care nu iti incarca tenul. De asemenea, pe langa corp, si fata are nevoie de ingrijire impotriva razelor nocive ale soarelui. Asadar, achizitioneaza-ti o crema solara de fata.

In timpul zilei foloseste un machiaj fresh, costituit din mascara si un balsam de buze protector.

Pentru seara opteaza tot pentru un machiaj natural, insa de data aceasta poti alege un machiaj mai strident, accentuand ochii cu ajutorul unui creion dermatografic sau al unui fard de ochi inchis la culoare.

Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.