Setari Cookie-uri

Se poarta naturalul!

Indiferent ca vorbim despre moda sau frumusete, tendintele urmeaza acelasi dicton: se poarta frumusetea naturala. Pe podium, rochiile extravagante in culori tipatoare, au fost inlocuite de tinute fluide sarace in volume, in nuante cat mai pastelate. Acelasi lucru este valabil si cand vorbim de make-up.

Avand in vedere ca ne vom confrunta cu temperaturi tot mai ridicate, excesul de cosmetice nu este deloc indicat. Produsele waterproof se vor dovedi foarte eficiente precum si cele cu o textura cremoasa, pentru o senzatie cat mai racoritore.

Vara, machiajul nu trebuie sa ne rapeasca mai mult de 15 minute. Trebuie sa acordam aceeasi importanta intregii tinute, pentru a atrage privirile celor din jur prin simplitate si naturalete. Iata cativa pasi pentru a obtine un look simplu dar atragator.

1. Ritualul de infrumusetare incepe intotdeauna cu tenul. Fondul de ten poate sa lipsesca in timpul zilei, fiind inlocuit doar de o crema hidratanta pentru stralucire. Imperfectiunile se pot acoperi cu un baton corector cremos ori lichid, care se intinde mult mai bine si asigura o finisare cat mai uniforma. Se recomanda un blush discret pe pometi.

2. Ochii ofera expresivitate si prin intermediul unui machiaj simplu, format dintr-o singura culoare ori doua nuante contrastante care sa evidentieze irisul. Cele mai potrivite tonuri naturale pentru fardul de pleoape ar fi: bej, roz, lila sau auriu. Tusul de ochi poate fi exclus pentru mai multa luminozitate. Rimelul nu se aplica in mai multe straturi, pentru a evita incarcarea genelor. Sprancenele trebuie sa fie ingrijite, uor arcuite, insa nu foarte subtiri. Nu se mai poarta sprancenele colorate in exces. Acestea trebuie sa aiba o nuanta apropiata parului.

3. Buzele se pun in valoare cu usurinta, cu un gloss fin, transparent cu particule sidefate.

4. Se poarta parul matasos, lasat liber pe spate sau prins intr-o coada. Acum este momentul ideal pentru a experimenta si alte coafuri, impetituri, cocuri rebele dar sa nu uitam ca vara, podoaba noastra capilara are nevoie de o ingrijire intensa. Pentru a-l proteja de razele soarelui putem sa-l ascundem sub o palarie cu boruri largi, care completeaza cu success un look proaspat de vara.

5. Manichiura este extrem de importanta, reprezentand cartea de vizita pentru orice femeie. Cea mai buna optiune pentru un look adecvat in cat mai multe situatii o reprezinta lacul de unghii transparent sau manichiura french. Stilul french nu se demodeaza niciodata. Clasic si elegant, se potriveste in orice imprejurare, oferind un aspect ingrijit mainilor tale.

Foto: www.hepta.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.