Setari Cookie-uri

Influente tribale: adapteaza-le pentru silueta ta

Sunt convinsa ca pana acum credeai ca influentele tribale se rezuma la imprimeurile de inspiratie animala (leopard, tigru, zebra), pe care le pot purta doar femeile cu un stil senzual-agresiv. Ei bine, lucrurile se schimba, pentru ca in vara lui 2010 imprimeurile exotice sunt mai abstracte, iar culorile naturale ajuta ca influentele africane si tribale sa capete o alura mai eleganta, mai clasica, sa fie mai usor de purtat.

Silueta dreapta sau androgina

Un maieu pe langa corp, dintr-un jerseu fin, luxos, subliniaza un corp atletic, iar stralucirea discreta a bejului auriu va crea iluzia unui corp feminin.

O femeie cu o astfel de silueta are intotdeauna picioarele lungi si zvelte. Pune-ti-le in valoare cu o pereche de pantaloni scurti si cu sandale infrumusetate de o banda de margele colorate.

Pe dedesubt, poarta un costum de baie cu imprimeu girafa, pentru a crea iluzia unui bust mai amplu. Slipul rascroit face si el ca soldurile tale sa para mai feminine, mai rotunde. In sfarsit, apara-te de soare cu o palarie panama, din paie, care iti va completa alura neo-safari.




Maieu Redoute Creation: 79,99 lei; pantaloni scurti Redoute Creation: 134,99 lei; costum de baie din 2 piese Redoute Creation: 152,99 lei; palarie Active Wear: 99,99 lei; sandale Redoute Creation: 211,65 lei

Silueta clepsidra sau voluptoasa

In cazul siluetei tale, simplitatea este esentiala. Porneste de la un tricou adanc decoltat si cu talia marcata de un elastic: va atrage atentia asupra bustului, dar va acoperi si cateva din zonele cu probleme (solduri, abdomen).

Cand nu porti tricoul-rochie, acopera-te cu un sarong sexy, cu imprimeu exotic, pe care il poti asorta unui costum de baie negru, maro, bej, auriu sau alb.

Pentru ca tot vorbim despre costume de baie, alege unul intreg, cu un imprimeu abstract diagonal. Cupele preformate iti vor sustine bustul, iar imprimeul creaza iluzia unei talii mai suple.

La final, adauga o nota de lux intregii tale tinute: o pereche de sandale balineze sau unele cu franjuri.





Tricou Redoute Creation: 72,24 lei; fusta pareo Redoute Creation: 107,99 lei; costum de baie intreg Redoute Creation: 228,65 lei; sandale balineze Autre: 186,15 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.