Setari Cookie-uri

Inspiratie masculina - pentru toate siluetele

Reincarca-ti garderoba cu energie masculina, linii clar structurate si culori neutre totul imprumutat din dulapul partenerului tau, dar reinterpretat intr-o nota feminina.

Inspiratie masculina din colectiile de toamna-iarna 2010: Chloe, Michael Kors, Richard Nicoll, Dries van Noten

Te invit sa probezi sacouri din tesaturi moi, cu croieli supradimensionate, care acopera orice imperfectiune, asa cum au fost gandite si in colectia Chloe. Fixeaza-ti privirile pe reverele ascutite ale sacourilor si pe pensele unor pantaloni, care impreuna vor crea o adevarata silueta de clepsidra, ca la Antonio Berardi. In sfarsit, relaxeaza-ti tinutele si renunta la sacouri in favoarea unor bluze lejere, purtate cu o curea in talie, ca in colectia lui Richard Nicoll.

Silueta androgina, dreapta

Articolele separate de costum – vesta, sacou, pantalon – te vor ajuta sa creezi iluzia unor forme feminine si a unei talii bine marcate. Un sacou-smoking, cu umerii bine desenati si foarte bine cambrat in talie, reda corpului tau proportii bine echilibrate. Pantalonii slim, pana deasupra gleznei, vor pastra aerul feminin, frantuzesc al tinutei tale, mai ales cand sunt combinati cu o bluza satinata, potrivita unui bust mic. In sfarsit, tinuta este completata de trench-ul cu cordon, cu o croiala clasic-feminina, si de mocasinii comozi, care se regasesc in garderobele ambelor sexe.



Sacou-smoking scurt Autre: 169,99 lei; maiou Laura Clement: 211,65 lei; pantaloni 7/8 Redoute Creation: 159,99 lei; palton cu cordon Redoute Creation: 549 lei; mocasini Redoute Creation: 179,99 lei

Silueta Para, cu bazinul lat

Alese cu atentie, croielile masculine iti redefinesc silueta si iti improspateaza tinutele de birou cu ajutorul dungilor tipic frantuzesti. Piesa de baza a tinutei este tricoul cu dungi orizontale, a carui combinatie clasica de culori iti va da o nota de eleganta. De altfel, este si o schimbare binevenita fata de obisnuita camasa alba.

In partea de jos poarta o pereche de pantaloni largi, de culoare inchisa si adauga, eventual, o pereche de bretele negre. Accesoriile perfecte pentru aceasta tinuta sunt: o palarie fedora, care da un aer strengaresc si retro acestei combinatii baietesti, o geanta de lux si o pereche de pantofi oxford, cu toc inalt si sireturi din satin.



Tricou in dungi Tipster: 94,99 lei; pantaloni largi Autre: 169,99 lei; geanta din piele ecologica Redoute Creation: 169,99 lei; pantofi derby peep-toe Redoute Creation: 249 lei

Silueta Clepsidra, bine proportionata

“Think outside the box” ar trebui sa fie motto-ul tau, pentru ca in acest sezon sa renunti la toate piesele negre in favoarea combinatiilor tonale (adica in nuante apropiate!). Astfel, creezi jocuri de lumini si umbre in vestimentatie.

Construieste tinuta plecand de la o eleganta bluza satinata, ale carei luciri se vor intrezari cu distinctie, fara sa dea senzatia de volum suplimentar in zona bustului. Pe deasupra, poarta o vesta lunga, intr-o nuanta similara de gri, dar dintr-un material mat. Lungimea vestei va desena un contur mai fluid, mai zvelt al siluetei tale. In loc de pantaloni negri, poarta unii maro sau gri inchis – culoarea este la fel de eleganta ca negrul si creeaza aceeasi iluzie de suplete, dar are o energie mai feminina. Finalizeaza tinuta cu niste botine gri, a caror linie fina iti va adauga centimetri in inaltime.
































Camasa de satin Laura Clement: 329 lei; vesta masculina Soft Grey: 144,49 lei; pantaloni drepti Laura Clement: 329 lei; botine cu tocul imbracat Redoute Creation: 549 lei; colier Redoute Creation: 54,99 lei



Kudika
8 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.