Setari Cookie-uri

Luna aceasta te vei indragosti de...

Cunoscuta pentru eleganta si senzualitatea creatiilor sale, casa de moda pariziana Azzaro iti pune la picioare o colectie-capsula pe care ai putea-o purta pe covorul rosu. Acest sacou din catifea face casa buna cu trendul texturilor din aceasta toamna, dar marginea aurita, culoarea deosebita si croiala clasica il fac sa fie o piesa-cheie a garderobei tale timp de multi ani de acum incolo.

1. Fusta plisata in carouri. In prezentarile de moda pentru acest sezon, imprimeurile cadrilate au acoperit totul – de la sacouri si mantouri, la rochii de seara si genti. Vivienne Westwood, regina carourilor, le-a transformat din imprimeul traditional scotian in ceva inedit, cu fundal in nuante fluorescente si in croieli foarte moderne. O alternativa draguta la traditionala fusta plisata, aceasta fusta mini poate fi baza unei tinute inspirate de curentul rock-punk, mai ales daca o asortezi cu un bluzon de aviator si bocanci soldatesti.


















Fusta plisata mini Active Wear: 269 lei

2. Blazerul Azzaro. Cunoscuta pentru eleganta si senzualitatea creatiilor sale, casa de moda pariziana Azzaro iti pune la picioare o colectie-capsula pe care ai putea-o purta pe covorul rosu. Acest sacou din catifea face casa buna cu trendul texturilor din aceasta toamna, dar marginea aurita, culoarea deosebita si croiala clasica il fac sa fie o piesa-cheie a garderobei tale timp de multi ani de acum incolo.




Blazer din catifea Azzaro: 1,399 lei

3. Haina colorata. O jacheta sau un mantou colorat sunt cea mai simpla optiune de a adauga culoare intr-o garderoba bazata pe nuante neutre. Daca esti obisnuita ca toate mantourile si paltoanele tale de toamna sa fie in culori inchise, de aceasta data alege unul albastru electric – il vei putea asorta cu negru, gri, bej, camel. In plus, poti spune ca ai fost inspirata de ultima colectie Burberry Prorsum…



Palton scurt Redoute Creation: 219 lei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.