Setari Cookie-uri

Luna aceasta te vei indragosti de...

Cunoscuta pentru eleganta si senzualitatea creatiilor sale, casa de moda pariziana Azzaro iti pune la picioare o colectie-capsula pe care ai putea-o purta pe covorul rosu. Acest sacou din catifea face casa buna cu trendul texturilor din aceasta toamna, dar marginea aurita, culoarea deosebita si croiala clasica il fac sa fie o piesa-cheie a garderobei tale timp de multi ani de acum incolo.

4. Rochia patchwork. O rochie pe langa corp, pe care o imbraci dintr-o singura miscare, este chintesenta minimalismului si simplitatii. Culorile (negru, kaki, camel) sunt in tendinte, iar aplicatia falsa de dantela pe jerseu iti pacaleste ochiul, adaugand o nota de contradictoriu unei rochii comode: un detaliu de lux, care face ca rochia sa poata fi purtata ziua (cu un sacou din tweed), sau seara.



Rochie din jerseu Redoute Creation: 109,99 lei

5. Ghete cu tinte. Incaltamintea acestui sezon poarta armura de metal – tinte, catarame mari, aplicatii metalice, iar aceasta pereche poarta nu mai putin de 3 randuri de catarame argintii si un desen cu tinte pe varf. Este genul de incaltaminte hibrid, care poate fi purtat la fel de bine intr-o tinuta casual feminina, dar si combinata cu un look androgin.



Botine rock Redoute Creation: 219 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.