Setari Cookie-uri

Costumul de baie perfect

Mai sunt doar cateva zile pana la deschiderea sezonului estival si abia acum ti-ai dat seama ca ai nevoie de un nou costum de baie. Cel pe care l-ai gasit pe fundul sertarului este decolorat si largit, cel pe care l-ai purtat toata vara trecuta ti-a ramas mic Norocul tau este ca deja magazinele mai ales cele online! iti pun la dispozitie colectiile lor cele mai noi.

Vestea cea mai buna este ca acum este momentul sa iti cumperi un nou costum de baie. Pe de o parte, colectiile sunt complete, vei gasi disponibile toate numerele si modelele promise. In plus, ai suficient timp la dispozitie pana la adevarata vacanta de vara, pe care ti-o vei lua prin iulie sau august.

Ca sa te poti descurca intre sutele de modele propuse de La Redoute si sa iti poti alege costumul de baie ideal pentru silueta si stilul tau, iata care sunt trendurile care vor face valuri in vara lui 2010.

Piese separate, pentru toate siluetele
Majoritatea femeilor se plange de un anume lucru, atunci cand isi cumpara un costum de baie: au nevoie de marimi diferite pentru sutien si slip. Linia “La Redoute Les Separables” ne arunca un colac de salvare, pentru ca de acum putem combina cel putin 6 modele de sutien (cupa clasica cu balene si/ sau cu intarituri, triunghi, push-up, bandeau, halter, maieu) cu la fel de multe croieli de slipi (cu talie joasa sau inalta, ca un pantalon scurt/ boxer, innodat lateral), si putem alege intre un curcubeu de culori uni (violet, roz, turcoaz, alb, albastru, verde) sau imprimeuri (dungi multicolore, flori tropicale, printuri exotice). Evident, le putem alege pe fiecare in marimi diferite, daca asa ne dicteaza silueta proprie. Atat de multe variante si doar o singura vacanta de vara…
Sutien triunghi in dungi Redoute Creation: 49,99 lei; sutien cu balene Redoute Creation: 99,99 lei; sutien Redoute Creation: 99,99 lei ; slip cu funde laterale Redoute Creation: 49,99 lei; slip Redoute Creation: 84,99 lei; shorty Redoute Creation: 84,99 lei


Kudika
28 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.