Setari Cookie-uri

Imbraca-te cool la concertele verii

Nu stiu daca ati observat, dar de cativa ani incoace Bucurestiul a devenit gazda unor nume foarte mari din show-biz-ul international, care trec si pe la noi in cursul turneelor lor. Ai spune ca, dupa atatea concerte, deja ar trebui sa stim cum sa ne imbracam la unul de rock sau jazz, de pop sau hip-hop.

Cu toate astea, de cate ori am fost in public – ori la Kylie, ori la Madonna sau la The Killers – am vazut o multime de fete nepotrivit imbracate: rochii de cocktail la Manu Chao, tinute business la Madonna… Asa ca m-am gandit ca pentru azi sa va prezint un mic ghid “de purtare” care sa va dea cateva idei pentru vara aceasta. Eu deja ma pregatesc sa merg la Cranberries si Gotan Project!

Daca vrei sa mergi la AC/DC, Aerosmith sau Cranberries, creaza-ti o tinuta cu alura rock. Inspira-te din fotografiile cu Gwen Stefani: un maieu colorat sau doar cu un imprimeu tip tatuaj, un sacou masculin, o esarfa la gat, jeansi stramti si bascheti colorati. Nu uita de machiajul subliniat al ochilor si un simplu lipgloss sau, la polul opus, foloseste un ruj rosu si doar putin creion dermatograf.
Foto: Maieu Kaporal: 249 lei; sacou Soft Grey: 299 lei; jeansi drepti Autre: 149,99 lei


Kudika
13 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.