Big Beauty

Big Beauty

Pe blogul sau de moda Big Beauty, o femeie demonstreaza, zi dupa zi, ca stilul nu este rezervat femeilor cu circumferinte mici. Astfel frumoasa Stephanie Zwicky, de origine elvetiana, a ajuns sa creeze o colectie editie limitata pentru La Redoute.

Pe blogul sau de moda Big Beauty, o femeie demonstreaza, zi dupa zi, ca stilul nu este rezervat femeilor cu circumferinte mici. Astfel frumoasa Stephanie Zwicky, de origine elvetiana, a ajuns sa creeze o colectie editie limitata pentru La Redoute. Retail jobs

Nici un discurs din lume despre frumusetea formelor feminine nu va fi la fel de eficient precum o demonstratie “pe viu”, iar blogul Stephaniei il recomand ca medicament zilnic celor care traiesc cu impresia ca marimea hainelor purtate sunt reflectia unor defecte personale.

Cuceriti de sinceritatea si stilul Stephaniei, stilistii de la La Redoute Franta au abordat-o, pentru a-i propune gandirea unor colectii speciale, iar asa s-au nascut creatiile feminine, lejere, in tendinte si pline de personalitate.

Citeste blogul Stephaniei Zwicky, Big Beauty, la http://www.leblogdebigbeauty.com/

Vizionare placuta
Kudika
26 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri