Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Am reunit, ca de fiecare data, cele mai importante evenimentele ale sfarsitului de saptamana. Iata care sunt optiunile de distractie in urmatoarele zile:

Am reunit, ca de fiecare data, cele mai importante evenimentele ale sfarsitului de saptamana. Iata care sunt optiunile de distractie in urmatoarele zile:

Joi

1. Toata saptamana aceasta poti beneficia de promotia la Cuba Libre din Happy Pub. Da-i add pe facebook celui mai cool pub lansat recent in Bucuresti pentru a fi la curent cu promotiile si petrecerile ce urmeaza.

Website: www.happypub.ro
Facebook Page: https://www.facebook.com/HappyPub
Locatie: Caderea Bastiliei 36, Bucuresti, Romania

2. Joi 19 august, de la ora 20.00: Avant’n’gard in Shift Pub

Un pahar de vin rafinat , gustari fine si usoare, de vara si un performance experimental discret ce completeaza atmosfera boema...

Avant’n’gard – colectiv artistic care-si spune povestea expresiv curata, necosmetizata, necizelata voit. Este improvizatie, dar nu numai. Osmoza. Incercam sa ne apropiem de functia initiala a muzicii, aceea de a lega oamenii intr-o societate.

Avant’n’gard – o voce, cateva fluiere, o vioara, un pian, percutie, cateva efecte electronice.

Avant’n’gard pentru Shift de august – unul dintre multiplele feluri in care pot fi cantate romantele, pierdute printre sunetele electronice, fragmente adunate de-a valma, cuvinte suprapuse respirate dintr-o coerenta alaturata, clarinet si fluiere care nu vor sa sune dulceag, vioara care nu-ti canta decat la fereastra care da inspre dáda, pian care nu suna nici a jazz nici a muzica clasica sau poate si a una si a alta, dar nu stii exact in ce proportie. Atat.

Maria Balabas – voce, clapa
Mihai Balabas – vioara, chitara electrica, efecte
Calin Torsan – instrumente de suflat
Gabriel Balasa – percutii


Intrare libera
Shift pub se afla pe Str. Eremia Grigorescu, nr. 17 ( zona Piata Lahovari).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.