Setari Cookie-uri

Mos Nicolae vine cu ritmuri dulci din taramuri reci

Saptamana asta ne viziteaza Mos Nicolae, asadar, adaptand traditia, trebuie sa ne agatam cheful de petrecut in cui si sa lasam cizmele la vatra, in asteptarea dulciurilor de dimineata. Eu insa nu ma impac din oficiu cu astfel de “date” din stramosi, asadar ies sa-mi dibuiesc singura cadouri, pentru ca, sincera sa fiu, niciodata nu prea mi-a ghicit el gusturile. Asadar, suratele mele nonconformiste, aflati ca anul acesta, toata saptamana Mosului e un festin al distractiei, iar dulcegaria de sambata spre duminica vine de peste mari si tari... din Scandinavia, bineinteles!

Realizat de Ioanina

Vineri, de la 10:00, libraria Carturesti Verona da start la shopping-ul pentru cadourile specifice sezonului, deschizand in inimia capitalei “Micul targ de cadouri destepte”.
Pe seara, in Club Fabrica “The Girls Are in Town”, adica tot clubul e terenul nostru de joaca, fetelor! Berlinezele Sick Girls si londoneza Maya M aka The 8th Bitch se vor asigura ca nu ne lasam pe-o ureche la capitolul dantuiala, iar cand ne doboara febra musculara vom avea cu ce sa ne clatim ochii (ca de gatlej, se subintelege sper, se va ingriji barmanul) – Fabrica va fi redecorata de echipele “AAH” si “GINGERGROUP”.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.