Setari Cookie-uri

...Pana cand stam treji de Revelion?

Pentru noaptea de Revelion multe cluburi, si localuri in general, s-au intrecut anul asta sa organizeze petreceri tematice, concerte, concursuri, sau macar sa promita gratuitate la mancare si bautura. Asadar, daca nu ai unde sa proptesti un cot sau chiar doua de Rev', iata care sunt preferintele noastre, in ordine descrescatoare.
P.S. Evident ca ne-a fugit ochiul dupa concepte noi si alternative nebunesti la un Revelion traditional, doar suntem fete kudi si ne uitam dupa ultima moda - da, si party-urile sunt pe val la capitolul trend-uri, nu doar hainele!

Realizat de Ioanina

Alt.Rev.2010
UNDE: Control Club
OFERTA: In partea din spate a clubului Leo va face o sinteza a muzicii indie de dans din ultimii 20 de ani, acordand o atentie deosebita capetelor de afis ale anului 2009.
In partea din fata Cliza & Nek vor ramane intr-o zona old school alternative pentru cei care vor sa-si mai traga sufletul.
In pretul biletului intra: loc rezervat la masa, platou rece gratuit, o sticla de sampanie la 4 persoane, voucher in valoare de 50 RON cu care puteti cumpara bauturi de la bar
PRET: 200 RON (cu rezervare in prealabil) sau 80 RON (fara rezervare; voucher-ul de 50 RON e inclus)
REZERVARI: http://www.control-club.ro/program/revelion-2010.html

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.