Setari Cookie-uri

...Pana cand stam treji de Revelion?

Pentru noaptea de Revelion multe cluburi, si localuri in general, s-au intrecut anul asta sa organizeze petreceri tematice, concerte, concursuri, sau macar sa promita gratuitate la mancare si bautura. Asadar, daca nu ai unde sa proptesti un cot sau chiar doua de Rev', iata care sunt preferintele noastre, in ordine descrescatoare.
P.S. Evident ca ne-a fugit ochiul dupa concepte noi si alternative nebunesti la un Revelion traditional, doar suntem fete kudi si ne uitam dupa ultima moda - da, si party-urile sunt pe val la capitolul trend-uri, nu doar hainele!

Realizat de Ioanina

Midnight Masquerade Ball
UNDE: Silver Church
OFERTA: Noaptea de revelion are ca tema balul mascat. Extravagant, opulent, elegant. All inclusive (Open Bar and Buffet), stage show, light&laser show, DJ (Yorgos+Hamilton), sunt doar cateva din ingredientele serii.
PRET: Regular/person: 250 lei
VIP Area/person: 350 lei
REZERVARI: in incinta clubului, în orice seară de funcţionare a acestuia, începând cu ora 21.00, persoană de contact Alexandru, telefon 0723.379.026, sau de la sediul firmei ce operează clubul (Str. Sf. Vineri, Nr.4), în zilele de luni-vineri, între orele 10.00 şi 20.00, persoană de contact Alexandra, telefon: 0733.106.064.

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.