Setari Cookie-uri

Castigatorii Romanian Salsa Festival 2009

Adrian Popita (23 de ani) si Andreea Georgescu (25 de ani) din Bucuresti sunt cei care au obtinut punctajul maxim n fata unui juriu extrem de exigent format din arbitrii internationali si ne vor reprezenta la Miami, la Campionatul Mondial de Salsa, editia 2009.

2.000 de spectatori s-au bucurat de cea de-a patra editie a festivalului. Circa 2.000 de spectatori, dupa estimarile organizatorilor, au ales sa îsi petreaca weekendul pe ritmurile electrizante ale salsei si sa admire show-urile puse în scena de invitatii speciali ai evenimentului, Raul Torres, renumitul coregraf si dansator originar din Cuba si premiata trupa italiana Tropical Gem.

Vineri seara, în prima zi a festivalului, au avut loc o serie de show-uri demonstrative. Spectacolul de dans si culoare în urma caruia a fost aleasa cea mai buna pereche a editiei, a avut loc sambata, iar la finalul fiecarei seri au fost organizate petreceri unde concurentii si invitatii straini s-au relaxat si au dansat împreuna.

Sambata si duminica dupa-amiaza publicul a avut ocazia sa învete pasii celor mai populare dansuri latino de la adevarati profesionisti, în cadrul celor 22 de workshop-uri tinute la hotelul Golden Tulip din Mamaia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.