Setari Cookie-uri

Pentru un stil de viata sanatos: Danseaza Tango La sosea in Parcul Kiseleff

Pentru a avea un stil de viata sanatos, bucurestenii sunt invitati duminica, 16 august, incepand cu ora 18:00, in Parcul Kiseleff din capitala, la o seara de Tango La sosea pentru fiecare. Amatori sau profesionisti, toti cei care vor sa invete primii pasi de tango argentinian, sa danseze sau pur si simplu sa se bucure de o seara de tango in aer liber sunt asteptati in foisorul din Parcul Kiseleff pana la ora 22:00. Invitati speciali vor fi 6 instructori de tango argentinian alaturi de care se vor afla si alti membrii ai scolii de tango TangoTangent.

Pentru a avea un stil de viata sanatos, bucurestenii sunt invitati duminica, 16 august, incepand cu ora 18:00, in Parcul Kiseleff din capitala, la o seara de „Tango „La sosea” pentru fiecare”. Amatori sau profesionisti, toti cei care vor sa invete primii pasi de tango argentinian, sa danseze sau pur si simplu sa se bucure de o seara de tango in aer liber sunt asteptati in foisorul din Parcul Kiseleff pana la ora 22:00. Invitati speciali vor fi 6 instructori de tango argentinian alaturi de care se vor afla si alti membrii ai scolii de tango TangoTangent.

„Tango „La sosea” pentru fiecare” este a treia actiune si ultima din faza a doua a „Programului pentru un stil de viata sanatos” denumita „O ora de miscare pentru fiecare”, care si-a propus sa atraga atentia asupra conditiei fizice a romanilor prin actiuni clasice, abordate intr-un mod neconventional, tocmai pentru a scoate in evidenta faptul ca o ora de miscare poate fi facuta de fiecare dintre noi, oriunde.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.