Setari Cookie-uri

Festinul saptamanii: concerte punk si rock, petreceri gay si Anahi

Si iata-ne, ajunsi dintr-o singura pala viforoasa in toiul iernii. Sau... incurc?! Oricat de revoltata e optimista din mine ca ghiocelul nu si-a putut apara terenul mai cu talent, totusi, in premiera absoluta, ma abtin de la paralele rautacioase intre climatul regresiv si starea Romanicai. Sigur, zilele astea nu stam bine la capitolul vreme, insa nu cred ca mai putem vorbi vreodata de-un mers al racului in ceea ce ne priveste pe noi ca popor. Si observ stupefiata ca nu ma mai enervez pe edilii nostri care n-au sa stie pare-se niciodata cum sa triumfe asupra iernii, care vor fi mereu luati prin surprindere de amploarea ei si de canalizarea ineficienta a Capitalei, si care-si pun mainile-n san neputinciosi, lasand troienele sa-si faca de cap cand noi si-asa n-avem locuri de parcare.

De ce nu mai vad toate aceste lucruri? In niciun caz pentru ca ele dau semne de imbunatatire - insa imaginea tarii din afara inspre-nauntru, da. Si nicaieri nu e progresul asta mai evident decat in industria muzicala: ai nostri devin din ce in ce mai buni, profesionisti peste noapte ca Fat-Frumosul din poveste. Pe de alta parte, ai lor, cei mai bine cotati din crema-cremelor mondiala, trec si Romania pe itinerariile turneelor. Am aflat de curand ca insusi Bob Dylan, figura emblematica a muzicii si varf de lance al celor mai razvratite generatii care-aduceau odata vantul schimbarii in plamanii Americii, ne onoreaza cu prezenta. Concertul lui va avea loc in vara, insa ideea e alta: saptamana de saptamana, nume mari din bransa se opresc si pe la noi, sa ne cante si sa ne valideze spatiul carpato-danubiano-pontic, mai nou european cu acte-n regula. Iata ca si saptamana asta ne paste un concert de mare anvergura - chiar mai multe. Aflati care, mai jos.

Realizat de Ioanina

Sambata, de la 20:00, va rasuna o voce calda din Sala Palatului, vocea pe care multi ati auzit-o in nenumarate randuri, dar doar la televizor, alaturi de colegii ei din defunctul grup RBD. Anahi face un popas la Bucuresti cu ocazia turneului de promovare a primului ei album solo, intitulat “Mi Delirio”, insa am impresia, si sper ca mi-o veti confirma, ca asa delir ca cel in care-i va fi publicul de sambata n-a mai vazut solista de cand s-a apucat de concerte!

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.