(P)Show-ul nr 1 in SUA, in premiera si in exclusivitate la AXN

AXN - reteaua internationala de televiziune de actiune si aventura apartinand concernului Sony Pictures Television International va difuza din 1 noiembrie cel mai de succes show de peste ocean: American Idol, sezonul 8.

AMERICAN IDOL, sezonul 8 – cel mai nou
Din 1 noiembrie, in fiecare weekend, de la ora 15:00

American Idol este o competitie gen reality in care este desemnat cel mai bun interpret solo al Americii. Emisiunea a fost creata de Simon Fuller in 2002 si a devenit de atunci cel mai de succes show al televiziunii americane. In ultimii 6 ani American Idol s-a aflat mereu in fruntea clasamentelor care desemneaza cel mai urmarit program in Statele Unite.

Prima editie a emisiunii American Idol a desemnat-o castigatoare pe Kelly Clarkson. Dupa acest succes, cariera muzicala a tinerei a avut o ascensiune extraordinara: primele doua albume au fost vandute in peste 8.500.000 de exemplare (numai in Statele Unite).

In 2008, David Cook a castigat editia a 7-a a show-ului American Idol si acest lucru i-a schimbat viata. Cine urmeaza? In cel de-al 8-lea sezon – cel mai nou si primul difuzat la AXN – cel mai bun cantaret din S.U.A. este cautat in 8 orase ale tarii.

Randy Jackson, Simon Cowell, Paula Abdul si Kara DioGuardi fac parte din juriu si decid care sunt cei mai talentati participanti alegandu-i pe cei 36 semifinalisti. Apoi, publicul decide care sunt cei 12 interpreti care merg mai departe (exceptie face a 8-a editie cand sunt alesi 13 finalisti).

La finalul fiecarei emisiuni, milioane de americani voteaza pentru un finalist pana ce in competitie nu va ramane decat unul singur, castigatorul, desemnat drept „American Idol” si care primeste un contract de inregistrare de pana la 1.000.000 de dolari.

Aceasta emisiune extrem de populara si de apreciata a castigat numeroase premii, dintre care doua Primetime Emmy si este cea mai vizionata de peste Ocean – are de doua ori mai multi spectatori din segmentul 18-49 decat Desperate Housewives/Neveste disperate.

Nu rata cel mai nou sezon al emisiunii American Idol, in premiera si in exclusivitate la AXN, din 1 noiembrie, in fiecare weekend, de la ora 15:00.


Kudika
2 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri