Byron provoaca la concurs liceenii talentati

Byron provoaca la concurs liceenii talentati
Kudika
11 Noiembrie 2009

Prin concursul Byron Rock your High School, membrii trupei byron doresc sa incurajeze si sa promoveze talentele din licee. Concursul se adreseaza, asadar, trupelor de liceeni, cu membri ale caror varste sunt cuprinse intre 14 si 19 ani. Pana pe 14 noiembrie acestea sunt invitate sa trimita un demo pentru a se inscrie in competitie. 6 trupe finaliste se vor intrece pe 22 noiembrie, in El Grande Comandante. Marea castigatoare va concerta alaturi de byron, in cadrul concertului aniversar byron de 3 ani, din data de 30 noiembrie, din Club Fabrica si va primi un voucher in valoare de 5000 de RON de la Guitar Shop.

Dupa lansarea incendiara a noului album « A Kind of Alchemy », care a adunat la sfarsitul lunii trecute peste 1100 de spectatori in Silver Church, trupa byron revine cu o noua initiativa inedita, un concurs destinat descoperirii talentelor din licee. Astfel, pentru a putea participa la concurs, trupele au fost invitate sa trimita un demo pe adresa inscriere@byronmusic.ro pana pe data de 14 noiembrie. Juriul format din membrii trupei va face publice pe blogul concursului numele celor 6 trupe finaliste in data de 17 noiembrie.

Acestea se vor intrece pe 22 noiembrie pe scena din El Grande Comandante. Fiecare trupa va canta 20 de minute, cu 20 de minute pauza intre concerte. Competitia va fi urmata de un concert byron si de anuntarea trupei castigatoare. Aceasta va avea ocazia de a concerta alaturi de baietii de la byron in cadrul concertului aniversar de 3 ani, care se va desfasura pe 30 noiembrie in Club Fabrica. Premiile constand in instrumente in valoare de 5 000 de RON, vor fi oferite de catre Guitar Shop. Magazinul RULEZ va acorda premiul pulicului. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe blogul www.byronrockyourhighschool.wordpress.com. Concursul se afla la prima sa editie, iar membrii trupei spera sa devina o traditie in peisajul muzical romanesc.

Concursul Byron Rock your High School se inscrie in seria actiunilor neconventionale prin care se urmareste promovarea tinerelor talente. Este un eveniment organizat sub egida Byron Management, avand ca sponsori Guitar Shop si Rulez. Cat despre trupa byron, cel mai nou produs discografic al baietilor, albumul “A Kind of Alchemy”, a fost lansat pe 23 octombrie, in cadrul unui concert sustinut in fata a peste 1300 de spectatori.

Albumul marcheaza o evolutie in stilul trupei si aduce un sound divers, elemente din alte genuri muzicale decat cele abordate pana acum si o paleta mai larga de instrumente Turneul de promovare a noului album byron a inceput deja. Baietii au concertat in Timisoara (29 octombrie) si Iasi (7 noiembrie). Urmeaza Cluj-Napoca (19 noiembrie), Pitesti (27 noiembrie) si Ploiesti (28 noiembrie).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri