Festinul saptamanii de Florii: flori, fete si... fun!

Festinul saptamanii de Florii: flori, fete si... fun!
Kudika
25 Martie 2010

In saptamana Floriilor, se pare ca putem spune, si nu doar cu jumatate de gura, ca sarbatorim venirea primaverii cu tot alaiul ei de flori, soare si... pana acum fara astenie, in ceea ce ma priveste – si voi, ati fentat-o? Iata cateva dintre modurile in care se va destrabala Bucurestiul ca sa scuture si ultimii fiori de frig de pe sira spinarii – va fi bataiala pe muzica live sau pe DJ set, printre altele, iar tematica multor evenimente se va infasura pe-o tulpina comuna, adica un laitmotiv floral desigur.

Realizat de Ioanina 

Luni, ca in fiecare luni, in club Control din Academiei 19 se pune in scena o piesa de teatru, sub umbrela organizarii Upstage. De data asta, ora 20:00 vine cu aceesi cutezanta alternativa dar cu lume noua, nu un one-woman show cum am mai vazut inainte pe scena din spatele clubului. Este vorba de piesa “Ma marit cu un zoofil”, care e rezumata in micul text de prezentare de mai jos. In distributie: Amelia Ursu, Irina Enache, Ovidiu Usvat si Darius Munteanu, interpretand un text de Stefan Lupu si ghidati de regia lui Catalin Iliescu.
“O zi normala din viata a doua pitipoance: fericire, tristete, moarte, rom cu cafea, nunta si o luna de miere! Pitipoanca – neroada si vulgara care-ti zgarie timpanul si retina si este angrenata intr-un singur drum spre fericire cu un singur motiv: banii. Aceasta este specia pitipoancelor adevarate!"

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri