Filmul romanesc MEDALIA DE ONOARE, in regia lui Calin Peter Netzer, a primit premiul publicului, cu o mentiune speciala pentru interpretul rolului principal, Victor Rebengiuc, si un premiu special pentru scenariu la Festivalul International de Film de la Torino, care s-a incheiat sambata, 21 noiembrie.

Mega Mall si HBO te invita sa testezi primul Escape Room mobil Game of Thrones din Europa

MEDALIA DE ONOARE este o co-productie Scharf Advertising, Pandora Film si Abis Studio, realizata cu sprijinul CNC Romania, Arte/ZDF, Eurimages, TVR, BV Mc Cann Erickson Romania, Odyssey Comunication, Teleclub si cu participarea HBO Romania.

Cel de-al doilea lung-metraj al lui Calin Netzer, dupa multi-premiatul Maria (2003), este o comedie neagra despre un pensionar din Romania anilor ’90 (Victor Rebengiuc), care primeste intr-o buna zi o distinctie pentru faptele de vitejie din timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Scenariul este semnat Tudor Voican, imaginea ii apartine lui Liviu Marghidan, montajul – lui Catalin F. Cristutiu, iar din distributie mai fac parte Camelia Zorlescu, Mircea Andreescu, Ion Lucian, Radu Beligan, Costica Draganescu, Gabriel Spahiu. Producatorul filmului MEDALIA DE ONOARE este Liviu Marghidan, iar producator delegat – Ada Solomon.

Andreea Marin revine cu Pretuieste Viata. Afla cum este posibil
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: