Setari Cookie-uri

Festinul Saptamanii: intre LIVE si playback

E inerent in conditia umana sa ne preocupe ce se intampla intre: intre nastere si moarte, intre rasarit si apus... intre cearceafuri! Mai sunt si alte capete de pod, mai dese si carora le acordam o importanta deseori minora – insa mie imi place sa cred ca va intereseaza ce se intampla intre un ropot si-o canicula, intre o plecare la mare si un bronz la strand, in Capitala cimentata. Si anume, concerte, teatru, film, toate acele mici distractii care nu se constituie neaparat in evenimentul principal al unei veri, sau chiar al unei zile, dar care ne poarta gandul departe de la criza, salarii sau monotonia cotidianului. In continuare, iata ce ne rezerva saptamana in curs!

Realizat de Ioanina

Tot vineri, in Tago Mago, de la 22:00, intr-o armonie sortita succesului, nou-rasaritii Robin and the Backstabbers vor sustine un concert in nou-deschisa locatie tri-etajata. Cum nu ma consider in stare sa imbunatatesc un cuvintel din comunicatul de presa trimis de club, iata un extras care mie cel putin mi-a starnit apetitul pentru un live de-al RatB-ului: “Influentati initial de Breban si Statiunea Borsec, impulsionati molecular de Gellu Naum si Eufrosina Popescu, Robin and the Backstabbers si-au gasit drumul apoteotic printre sinuozitatile Smashing Pumpkins si Beck. Teoretic predestinati succeselor cinematografice si ecologico-economice, alinierea constelatiilor i-a aruncat in lumea portativelor efervescente si a versurilor onirice. Cu opriri de alimentare pe ruta Paris-Dakar via Izvorul Borsec nr.10. Manifestarile lor sonore au pus de doua ori (Rosu) Frina in Club Mojo din Bucuresti, Zod!ar Club din Galati, Festivalul Hand2Hand si Festivalul Liveland.”
Iar, despre muzica trupei Nebulosa, supporting act-ul serii, ni se detaliaza urmatoarele: “Muzica lor este spatiala, melodioasa si visatoare, intocmai celor trei, cu influente indie, folk si soul. Cum cei trei membri pleaca in aceasta vara in 3 colturi diferite ale lumii, Nebulosa ia o pauza de concerte live. Vineri e ultima sansa la un concert de jazzy bubble gum pop.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.