Setari Cookie-uri

Learn. Enjoy. Live

Saptamana trecuta a avut loc lansarea scolii de dans danceON, o scoala care iti ofera momente de bucurie pentru timpul tau liber si ocazia sa traiesti emotia muzicii de la primul pas pana la finalizarea spectacolului.

Saptamana trecuta a avut loc lansarea scolii de dans danceON, o scoala care iti ofera momente de bucurie pentru timpul tau liber si ocazia sa traiesti emotia muzicii de la primul pas pana la finalizarea spectacolului.

Gazda evenimentului Mihai Calin, ne-a introdus in atmosfera magica a evenimentului. Rand pe rand, dansatori si instructori danceON ne-au oferit o mica incursiune in lumea dansului. Silvia Calin, sotia lui Mihai Calin ne-a prezentat o mostra de dans contemporan sub privirile admirative ale presei si ale partenerului de viata. Elena si Florin ne-au uimit prin miscarile de dans latino, iar Cerasela a incins atmosfera printr-un "belly dance". Cuplul carismatic Cami si Dragos ne-au inveselit printr-un dans popular.

Creata pentru cei care isi doresc sa stapaneasca arta miscarii, danceOn imbina fotografia si dansul intr-o expozitie foto, realizata de Cristian Niculae, in care coregrafa Silvia Calin, sotia actorului Mihai Calin, defineste prin miscari fluide “Soaptele pasilor” intr-o rochie semnata de A Minuit Marie.

De ce danceON? Pentru ca sigur nu vei sta pe margine niciodata, pentru ca te asteapta o echipa de instructori rabdatori, pentru ca poti merge si cu copilul tau, iar instructorii scolii il vom invata si pe el sa danseze, pentru ca nu te suprasolicita si nu trebuie sa dansezi decat o data pe saptamana, timp de trei luni, pentru ca la danceON te vei distra si te vei relaxa asa cum meriti si iti doreai de ceva vreme.
Odata ce ai ajuns la sediul din strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, etaj 2, poti incepe sa iti alegi cursul care ti se potriveste cel mai bine.

Daca esti incepator, dansurile esentiale au fost create special pentru tine, deci nu ai nevoie sa fii pregatit si sa cunosti deja pasii de vals, tango, salsa, rumba, cha-cha, jive si quick-step. Daca esti insa un dansator deja familiarizat cu miscarile de baza poti sa te inscrii direct la cursul de dansuri de societate si latino-americane.

Daca te fascineaza dansurile romanesti si te intrebi cum au supravietuit peste secole horele, sarbele, geamparalele si dansurile foclorice in cuplu sau esti doar un roman indragostit de tara ta, danceOn te invata de la zero miscarile celor mai impresionante dansuri populare romanesti. Daca esti proaspat sosit de peste hotare si nu cunosti limba romana, nu-ti face griji, instructorii danceON predau si in limba franceza si engleza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.