Kudika
3 Decembrie 2009

Vineri, 27 noiembrie, Muzeul Taranului Roman si-a pus straie de festival, intampinand cinefilii preocupati de starea mediului cu scurt-metraje axate pe aceasta tema ľ de actualitate, daca e sa judecam dupa numarul celor prezenti. Shorts UP, aflat la cea de-a doua editie, nu si-a dezamagit contingentul de fani si a impletit din nou proiectiile cu muzica, de aceasta data invitata sa ne legene pe liniile melodice ale soul-ului ei aparte fiind Alexandrina Hristov.

Realizat de Ioanina

“Big City”, ca orice film suedez care se respecta, nu s-a lasat pana n-au cazut toate falcile din sala, ademenindu-ne in miezul povestii cu imaginile unui baietel singur acasa... pana sa conchida discordant, morbid si infiorator de tragic.
Tot infierand urbanismul, “Varmints” (o animatie nominalizata la premiile BAFTA), folosea animalute pe post de oameni ca sa iti dezarmeze orice mecanism de aparare, si ti se cuibarea cu atata duiosie in suflet incat nu puteai sa ramai insensibil la regretabilul inec al puritatii sub povara marelui oras.

Samsung Mobile si Baz Luhrmann stabilesc un parteneriat pentru a inspira pasiune
Evenimentele Saptamanii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: