Setari Cookie-uri

Trei, Doamne, si toti trei... aristocrati!

Am fost sambata trecuta la stand-up comedy cu trupa Aristocratii, care tocmai faceau tranzitia din Glendale in club Prometheus. Aceasta miscare s-a lasat cu ceva bataie de cap pentru cei trei baieti cucuieti, caci musteriii, fani ai trupei sau pur si simplu doritorii unei portii sanatoase de ras, “amenintau” sa nu mai conteneasca din navalit. Daca avem o trasatura caracteristica mai presus de istetimea-n smecherie si lenea balcanica, aceea e ca noi, romanii, facem haz.

Haz de necaz, de bucurie, pana si de vreme, gasim noi de ce, nu-i asta problema! Deci evident ca vom da iama la un show de comedie pura, unde ti se promite nici mai mult nici mai putin decat ca te vei hlizi – caci in definitia sa cea mai rudimentara stand-up-ul este printre cele mai non-inscenate forme de comedie, fara personaje sau fatade asumate de comedian. Este... comedie nediluata si servita la vraf!

Realizat de Ioanina


Sigur, baietii de la Aristocratii si-au pregatit niste glumite pentru sambata, aranjate frumos intr-o ordine deloc oarecare, dar nu au urmat un scenariu cuvant cu cuvant – fie pentru ca, ajunsi in targ, au uitat socoteala de-acasa, fie pentru ca sala clubului Prometheus, plina ochi, le-a dat replica fortandu-i sa iasa de pe calea batatorita, si sa paseasca si prin taramul imprevizibil al improvizatiei.

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.