Setari Cookie-uri

Harry Potter and the Half-Blood Prince zboara pe rafturi!

Jocul video Harry Potter and the Half-Blood Prince este locul ideal unde fanii seriei pot sa traiasca senzatiile, actiunea si emotia din lumea Harry Potter in aceasta vara

Jocul video Harry Potter and the Half-Blood Prince este locul ideal unde fanii seriei pot sa traiasca senzatiile, actiunea si emotia din lumea Harry Potter in aceasta vara

EA si Warner Bros. Interactive Entertainment au anuntat astazi ca jocul video Harry Potter and the Half-Blood Prince va fi disponibil in intreaga lume incepand cu aceasta saptamana. Disponibil pe platforme multiple, jocul video Harry Potter and the Half-Blood Prince permite jucatorilor sa experimenteze magia, aventura si distractia din filmul Warner Bros. Pictures, ecranizare a celei de-a sasea carti din seria Harry Potter a autoarei J.K. Rowling.











In jocul Harry Potter and the Half-Blood Prince jucatorii se intorc la Hogwarts – reprodus in detaliu din schitele filmului – pentru a-l ajuta pe Harry sa supravietuiasca intr-un al saselea an incarcat. Jucatorii vor putea sa se perfectioneze in realizarea vrajilor bazate pe gesturi in timp ce exploreaza imprejurimile scolii Hogwarts, de la inaltimea turnului astronomic, la sala de clasa a profesorului de potiuni magice Slughorn, pana in adancimile inchisorilor subterane si locatiile imagistice precum cancelaria din Gryffindor si Great Hall.

Pentru prima data jucatorii de pot misca si pot face vraji simultan, provocand dueluri intense si rapide intre vrajitori, iar campionii fiecarei case il vor infrunta pe Baiatul Care a Trait. Jucatorii pot de asemenea sa urmareasca Cotoaica Aurie cand se ridica in aer in rolul Cautatorului din echipa de Quidditch, Gryffindor. In plus, pe langa vraji si zbor, jucatorii isi pot testa abilitatile de combinare de potiuni cand invata cum sa amestece si sa urzeasca ingredientele magice la orele de potiuni magice. Jucatorii pot fi chiar distrasi de complicatiile sentimentale ale lui Ron in calatoria spre apogeul dramatic si descoperirea identitatii Printului Semipur.

“Suntem entuziasmati de faptul ca fanii vor putea utiliza Wii Remote de la Nintendo pe post de bagheta magica”, a spus Harvey Elliott, VP si GM Casual, EA Play Label. “Urzirea de farmece si blesteme – Stupefy, Wingardium Leviosa, Accio si Petrificus Totalis, printre altele – nu a fost niciodata mai usoara sau mai realista. Aceasta este cu siguranta cea mai autentica transpunere din filme si fictiune pe care am realizat-o vreodata. Fanii o vor indragi cu siguranta!”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.