Setari Cookie-uri

In Green Hours, Sta sa ploua

Teatrul Luni de la Green Hours ne-a prezentat o piesa compacta, amuzanta, meditativa pe alocuri, in regia lui Lia Bugnar, dedublata-n scenarista si actrita totodata, implicata la toate nivelurile piesei si responsabila principala pentru succesul lui Sta sa ploua lunea trecuta, 25 ianuarie, Green Hours-ul a gazduit nu una ci doua reprezentatii consecutive, la cererea publicului. Desi, din punct de vedere organizatoric, maratonul s-a soldat cu intarzierea aferenta umplerii, golirii si repopularii clubului tubular, actorii au fost la inaltimea asteptarilor si in repriza a doua.

Astfel, spectatorii de la 21:00, printre care m-am numarat si eu, puteam sa mustacim la gandul ca predecesorii nostri de la 19:00 au avut parte doar de repetitia generala, in timp ce noi am prins piesa jucata pe bune, cu actorii dezmortiti si textul intrat deja in sange. Evident, cum nu sunt in pozitie sa compar, impresia asta nu inseamna, practic, decat ca Sta sa ploua m-a transpus intr-o buna dispozitie... ghidusa.

Realizat de Ioanina

“Sta sa ploua” este exact cat te-ai astepta de nehotarata, oscileaza intr-un zig-zag perpetuu de la ras la plans, si ii da spectatorului aflat la prima vizionare motive berechet sa o indrageasca pe loc, antrenandu-l intr-o idila frumoasa, finita, cu atat mai electrizanta cu cat ii simti temporalitatea. Ceva e pe cale sa se intample, si noi stam pe ghimpi, in expectativa, aproape vizualizand acel punct culminant pe care insusi titlul ni-l promite.

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.