Setari Cookie-uri

Festivalul ceaiului si cafelei

O saptamana de bauturi savuroase, muzica live, dans si teatru

O saptamana de bauturi savuroase, muzica live, dans si teatru



Prima editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei – Tea&Coffee Festival are loc in Capitala, intre 22 si 29 august 2009 si cuprinde o serie de manifestari stradale, spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene precum si o expozitie de ceai, cafea si accesorii. Expozitia se va desfasura, in penultima zi a Festivalului, vineri 28 august a.c., la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti – bulevardul I.C. Bratianu nr. 2, statia de Metrou Universitate)

TEA&COFFEE Festival 2009 are drept scop promovarea consumului de ceai si cafea, aducerea in actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor. Evenimentul va aduce in prim plan si noile tendinte practicate, in tarile cu traditie (Brazilia, Italia, Japonia, Rusia India, etc.) in ceea ce priveste prepararea si prezentarea unor bauturi din ceai si cafea.

Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul Festivalului, intre 22 si 28 august, a.c., se numara: concerte de muzica traditionala ruseasca, italiana si sud-americana, dansuri indiene, dar si ceremonii de servire a ceaiului practicate in Anglia si Japonia.

Locatiile acestor evenimente reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt cafenele si ceainariile: Lente&Cafea (Str. Gen. Praporgescu Nr. 31), Serendipity (str. Dubrava Rosie nr. 12), Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2) si Cafe Verona - Carturesti (str. Arthur Verona nr. 13)

EXPOZITIE DE CEAI, CAFEA SI ACCESORII, in centrul Capitalei

Pe 28 august a.c., la Palatul Sutu, in cadrul TEA& COFFE Festival 2009 se va desfasura si o expozitie cu diverse sortimente, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea unor bauturi pe baza de ceai si cafea.

Expozitia se adreseaza atat amatorilor de ceai si cafea cat si profesionistilor care activeaza atat in domeniul de resort in calitate fie de producatori, fie de importatori cat si in industria HoReCa.

Toti acestia vor putea gasi la Palatul Sutu numeroase sortimente de ceai si cafea, instrumente si vesela pentru servirea ceaiului, aparate tip expressoare, filtre, etc.

In plus, aceasta expozitie de ceai si cafea se adreseaza si celor care sunt interesati de beneficiile si efectele terapeutice ale acestor doua bauturi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.