Setari Cookie-uri

Expozitie: De la lume adunate

Expozitia De la lume adunate4 reuneste lucrarile unor artisti diversi prilejuind astfel schimburi de idei fertile intre generatii. Vernisajul va avea loc marti 27 octombrie, ora 18.00. Creatiile artistilor vor putea fi admirate de luni pana vineri intre orele 11.00 - 19.00 si sambata intre orele 10.00 14.00.

(Detalii)

Eduard Sandu, pictor autodidact din Tecuci, ne propune reflectii ale lumii inconjuratoare . Anul acesta a avut prima expozitie personala in Tecuci.
(Detalii)

Elena Bissinger, membra a Asociatiei Artistilor Plastici din Oradea, are un bogat palmares expozitional. A avut zece expozitii personale in tara si peste hotare.
(Detalii)

Gina Baranovschi este in prezent restaurator la Universitatea de Arte din Bucuresti. A absolvit Institulu de Arte Plastice Nicolae Grigorescu din Bucuresti, sectia Arta monumentala si restaurare in anul 1989. Membra a Uniunii Arti;tilor Plastici, filiala de arta religioasa a avut cinci expozitii personale si a participat la numeroase expozitii de grup.
(Detalii)

Mariana Oros, membra a Asociatiei Artistilor Plastici din Oradea, a urmat Scoala de Arte Francis Hubic din Oradea. A participat la numeroase expozitii de grup din tara si strainatate.
(Detalii)

Nynna Vizireanu este membra a Asociatiei Artistilor Plastici Amfora din Constanta. A participat la numeroase expozitii de grup si a realizat grafica de carte pentru numeroase volume de poezie.
(Detalii)

Atelierul de Creatia Sultana se afla la o a patra expozitie De la lume adunate… si-si doreste sa continue traditia unor asemenea expozitii de grup – diversificate si innoite permanent prin personalitatile artistilor si lucrarile faurite de acestia.

BLOG: sultana-art.blogspot.com
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.