Setari Cookie-uri

Spectacol-eveniment in martie la TNB!

Exilatii" un spectacol extraordinar, dupa Ivan Vazov, in regia lui Alexander Morfov, o productie a Teatrului National din Sofia, va veni la Teatrul National din Bucuresti cu o singura reprezentatie, pe 2 martie 2010 la ora 19:00, la Sala Mare.

„Exilatii" – un spectacol extraordinar, dupa Ivan Vazov, in regia lui Alexander Morfov, o productie a Teatrului National din Sofia, va veni la Teatrul National din Bucuresti cu o singura reprezentatie, pe 2 martie 2010 la ora 19:00, la Sala Mare.

Braila, anul 1870, marginea Imperiului Otoman. Cativa refugiati bulgari pun la cale, intr-un birt, o revolutie. Fara bani, dar cu idealuri marete, fara sustinere, dar plini de entuziasm, fara arme, dar dornici de a fi liberi din nou. Oare vor reusi daca vor pune in scena o piesa care le va aduce atat de multi bani incat sa porneasca o revolta? Si cat de asemanatori sunt acesti bulgari din secolul XIX cu noi, cei de azi?

Acesta este pariul Teatrului National din Bucuresti care a invitat trupa Teatrului National din Sofia pentru o unica reprezentatie a spectacolului „Exilatii" dupa Ivan Vazov, clasicul literarii bulgare. Acesta este si pariul regizorului Alexander Morfov, unul dintre cei mai apreciati regizori bulgari ai momentului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.