Setari Cookie-uri

DanceMasters 2010 aduce la Bucuresti elita dansului sportiv mondial

Intre 12 si 14 martie are loc la Bucuresti a saptea editie a celui mai important eveniment de dans sportiv din Romania, DanceMasters, un concurs in care elita romaneasca a dansului va intra in competitie cu elita dansului mondial in cadrul a doua categorii: standard si latino.

De altfel, majoritatea covarsitoare a arbitrilor care compun juriul sunt nume importante in dansul sportiv mondial, aproape toti nominalizati de IDSF sa arbitreze Campionate si Cupe Mondiale sau Continentale. Prin aceasta selectie organizatorii au incercat pe de o parte sa asigure cel mai corect arbitraj cu putinta, iar pe de alta parte sa sporeasca gradul de notorietate a dansatorilor romani in randul celor care arbitreaza Campionatele si Cupele Mondiale si Europene, si totodata sa creasca nivelul perceptiei despre dansul sportiv romanesc in general.

In afara de punctele obtinute in cadrul competitiilor, cele mai bune 6 perechi participante vor fi premiate dupa cum urmeaza: Locul 1 - 600 euro; Locul 2 - 500 euro; Locul 3 - 400 euro; Locul 4 - 300 euro; Locul 5 - 200 euro; Locul 6 – 100 euro. Bugetul de premiere este de 4200 EUR cash si aproximativ 10.000 EUR in cupe, medalii, cadouri de la sponsori.

Evenimentul are loc la Sala Polivalenta din Parcul Tineretului, iar iubitorii de dans sportiv pot cumpara biletele de la Casa de Bilete a Salii Polivalente sau online de la www.bilet.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.