Targ de moda: Absolutely Fabulous Summer Edition

Targ de moda: Absolutely Fabulous Summer Edition
Kudika
22 Iunie 2010

Sambata, 26 iunie, la Marul de Aur ( fosta terasa PAT), Calea Victoriei nr. 163, are loc editia de vara a targului de fashion&vintage, Absolutely Fabulous.

ABSOLUTELY FABULOUS FASHION&VINTAGE FAIR
26 iunie // 11:00-19:00 // Marul de Aur // Calea Victoriei nr. 163

Sambata, 26 iunie, la Marul de Aur ( fosta terasa PAT), Calea Victoriei nr. 163, are loc editia de vara a targului de fashion&vintage, Absolutely Fabulous.

Organizat de Diana Enciu si Alina Tanasă pentru fashion addicts, vintage lovers si fabulous women, evenimentul reuneste - cu sprijinul Marul de Aur, Avon Romania, libraria Diverta, Demmers Teehaus si City Shop - tineri designeri romani, top vintage stores, top accessories designers si jewelery designers, pentru ca nimic nu se compara cu o zi de shopping in aer liber, la un pahar de ceai cu gheata, intr-un spatiu care te va duce cu gandul la un fashion picnic in Hamptons sau Provence alaturi de prietenele tale shopaholice.

Si pentru ca un shopping session nu ar fi fost de ajuns pentru a te simti fabulos, “Absolutely Fabulous Fair” te provoaca la “citit”.

Ti s-a pregatit un colt racoros si ultra chic, cu fotolii cool de la Photoliu.com si cu sute de carti din care sigur vei avea ce alege. Sub sloganul “Read and be Fabulous” pe blogul www.absolutelyfabulous-cupcake.blogspot.com vor fi postate fotografiile in care TU vei fi cea care promoveaza CITITUL!

La plecare fiecare vizitatoare va extrage un bilet castigator. ATENTIE! Nu exista biletele necastigatoare! In functie de cat esti de norocoasa poti castiga produse Avon Cosmetics, genti de la ALDO, carti de la Diverta, o palarie de la City Shop, un tricou LKIT sau un set de ceai de la Demmers Teehaus.

La eveniment vor participa Evintage, La Chatterie, 3127bags by Oana Lazar, Tricouri Antante, Modamaniadesign, Sincolors, Pixie Shoes, Atelier Aiurea, FE[MALE], Buy Hand, Alice in Vintegeland, Mihaela Cretescu, Iuliana Rosca, Alexandra Calafeteanu, Bianca Popp, A minuit Marie, Rue de Trucs, Lkit T-shirts, Mon Jardin, Vintage Deco, Sincolors, Cybella, Italian Vintage, Haine Vintage, Irina Irimia, Ama Design, Dacapo, My true Vintage, About Vintage, Atelier Aiurea si multi altii.

Taxa intrare: 10 lei
Come and be fabulous @ Absolutely Fabulous Fair!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri