Setari Cookie-uri

Fragolino!

Joi, 16 iulie, la Cup&Cino BT Cafe Dorobanti (Str. Radu Beller nr. 6), a avut loc lansarea Fragolino, bautura al carui gust te va cuceri.

Joi, 16 iulie, la Cup&Cino BT Cafe Dorobanti (Str. Radu Beller nr. 6), a avut loc lansarea Fragolino, bautura al carui gust te va cuceri.

Petrecerea a inceput la 7 seara, cand invitatii au degustat Fragolino pe ritmurile lui DJ Various Artist.

Fragolino este motivul rosu –rubiniu si cu gust dominat de aroma fina a capsunilor pentru ca tu sa lasi masina acasa cand iesi in oras. Cu accente de vin spumant si must de struguri, buchetul fructat, cu parfum de capsune salbatice, Fragolino este un excelent aperitiv si insotitor perfect al desertului.

Despre Cup&Cino

Nascut in Germania si prezent in 15 tari din intreaga lume, Cup&Cino este un concept de cafenea care aduce un omagiu cafelei savuroase, prin fiecare ceasca pe care o serveste.

Boabele fermecate de cafea sunt prajite intai in Elvetia, ca apoi sa se raspandeasca in intreaga lume, sub brandul Cup&Cino. „Debutul” brandului pe piata locala a fost in 2008, prin conceptul „shop-in-shop”, dezvoltat odata cu deschiderea Diverta Magheru, in spatiul fostului magazin Eva din Bd. Magheru nr. 9.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.