Setari Cookie-uri

Video si foto: concert Mika la mare

Peste 30.000 de spectatori au fost prezenti sambata trecuta pe plaja H2O din Mamaia, unde artistul britanic Mika a sustinut un show incendiar in cadrul evenimentului Orange Summer Party… 30.000 au anuntat organizatorii. La drept vorbind, mie nu mi-a parut mare inghesuiala pe plaja H2O si nici isterie de tip MJ nu am observat. Ba chiar era spatiul aerisit, exceptand desigur primele randuri unde, e adevarat, se inghesuisera fanii inflacarati ale cantaretului.

N-am putut sa nu-mi amintesc de concertul Duffy tinut tot pe plaja H2O, dar anul trecut. Iar acesta din urma a fost, dupa umila mea parere, mult, mult, mult mai bun decat prestatia lui Mika din acest an. Fanii artistului au fost totusi fericiti si am observat reactii pozitive post concert in randul acestora. Gandesc ca poate Duffy a avut noroc anul trecut, ca ne-a dat pe spate cu acel mix in memoriam MJ care murise cu numai o zi in urma (sau poate ca Michael traieste…). Organizatorii au anuntat insa ca Mika a inregistrat un record de audienta pentru intreaga serie care cuprinde artisti precum Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy si I Am Kloot.




“Sunt la aeroport in Bucuresti. Am avut un show de milioane aseara pe plaja, in Romania”, marturisea a doua zi Mika prin intermediul contului sau Twitter, twitter.com/mikasounds. Ma bucur ca ti-a placut Mika! Ne bucuram si noi ca ne-ai vizitat (e adevarat, unii mai mult decat altii) si te mai asteptam si alta data, dar te rugam ca data viitoare sa ne canti mai mult, sa ne lasi sa asteptam mai putin si sa faci putin mai mult spectacol. Si sa canti Grace Kelly! Ai avut noroc cu apa calda a marii si vremea buna fiindca altfel as fi regretat ca am batut drumul pana la mare weekendul trecut!






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.