Setari Cookie-uri

3 replici celebre din filme care caracterizeaza zodia ta!

Ne-am lamurit deja de ceva vreme ca astrele dezvaluie cate un strop din personalitatea noastra. Iar aceea dintre noi care nu cred in horoscop, il citesc de amuzament. Noi am decis sa imbinam ultilul cu placutul si sa va caracterizam zodiac cu ajutorul a trei replici celebre din filme cel putin la fel de celebre:

Ne-am lamurit deja de ceva vreme ca astrele dezvaluie cate un strop din personalitatea noastra. Iar cei dintre noi care nu cred in horoscop, il citesc de amuzament. Noi am decis sa imbinam ultilul cu placutul si sa va caracterizam zodia cu ajutorul a trei replici celebre din filme cel putin la fel de celebre:

Berbec

My Mama always said life was like a box of chocolates; you never know what you're gonna get. (Forrest Gump) / Mama mereu mi-a spus ca viata este asemenea unei cutii cu bomboane de ciocolata; niciodata nu stii la ce sa te astepti. (Forest Gump)

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the f--k do you think you're talkin' to? ( Taxi Driver ) / Vorbesti cu mine? Vorbesti cu mine? Vorbesti cu mine? Ei bine, cu cine dracu' mai vorbesti? Vorbesti cu mine? Sunt singurul de aici. Tu cu cine ai impresia ca vorbesti? (Soferul de taxi)

Elementary, my dear Watson. (Aventurile lui Sherlock Holmes)

Taur

Well, it's not the men in your life that counts, it's the life in your men. (I'm No Angel) / Ei bine, nu barbatii din viata ta conteaza, ci viata barbatilor tai. (Nu sunt nici un inger)

Show me the money! (Jerry Maguire) / Arata-mi banii! (Jerry Maguire)

I may not be a smart man, but I know what love is. (Forrest Gump) / Nu oi fi eu un om inteligent, dar stiu ce este dragostea. (Forrest Gump)

Gemeni

Here's looking at you, kid. (Casablanca) / Se uita la tine, copile. (Casablanca)

We should be lovers, and that’s a fact. (Moulin Rouge) / Noi ar trebui sa fim iubiti; asta-i esenta. (Moulin Rouge)

Are you trying to seduce me? (The Graduate) / Incerci sa ma seduci? (Absolventul)

Rac

We all go a little mad sometimes. ( Psycho ) / Toti innebunim putin uneori. (Psycho)

Only in the mysterious equations of love can any real logic be found. (A Beautiful Mind)/ Doar in ecuatiile misterioase ale dragostei, putem gasi o logica. (O minte sclipitoare)

I see dead people. (Al saselea simt) / Vad oameni morti. (Al saselea simt)

Leu

It's alive! It's alive! (Frankenstein) Traieste! Traieste! (Frankenstein)

Go ahead, make my day. (Dirty Harry)

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.