Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai tari scene din Harry Potter!

Pentru ca Harry Potter si Talismanele Mortii I se pregateste de premiera sa si in Romania, noi ne-am gandit sa va amintim de cele mai bune scene care au fost deja oferite publicului in primele parti.

7. Moartea lui Sirius Black

Sigur ca una dintre cele mai impresionante scene din intreaga serie este moartea lui Sirius, singura ruda a lui Harry ramasa in viata - unul dintre cei mai buni prieteni ai tatalui sau si nasul de botez al lui Harry. Sirius este ucis de catre Bellatrix Lestrange cu cea mai apriga dintre vrajile interzise. Scena aici:




6. Rebeliunea fratilor Weasley

Fred and George Weasley sunt sarea, respectiv piperul din seria Harry Potter. In cea de-a cincea parte din Harry Potter fratii Weasley hotarasc sa paraseasca Hogwarts ca reactie de protest in fata profesoarei Umbridge si a dictaturii impuse de aceasta. Felul in care ei aleg sa paraseasca scoala este desigur unul special:






5. Moartea lui Cedric Diggory

Nu vreau sa o tot tin cu mortii, dar aceasta scena a fost atat de buna, incat i-a deschis lui Robert Pattinson drumul catre inimile femeilor si catre rolul principal al sexy-vampirului din Twilight. De aici, voi stiti mai bine decat mine ce a mai facut dragul de Robert. Iata scena in care moare:


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: