7 recomandari de Petreceri de Halloween

7 recomandari de Petreceri de Halloween

Tot incerc sa ma conving ca sambata nu este singura zi din saptamana, si nici din weekend de altfel, doar ca imi este cam peste mana, de vreme ce sambata asta e Halloween-ul si toata mintea mi-e pusa la contributie cu un singur scop: sa ma hotarasc la o costumatie! Bucurestiul asta, care nu mai poarta straiele Micului Paris de cand s-a amorezat de importurile americane, va sarbatori noaptea tuturor sufletelor costumat intr-o lume nebuna, nebuna. Caci, pe 31 octombrie, va fi luat cu asalt de petreceri tematice si petrecareti suciti iata, dragele mele vampiroaice si vrajitoare si diavolite, unde va veti putea deghiza in... oricine vreti voi! Cand va hotarati CUM veti arata si UNDE va veti arata, dati sfoara-n tara pe forum, sau anuntati prietenii printr-o felicitare de groaza!

Realizat de Ioanina

Clubul Bubbles si Stamba Cafe iti pregatesc un Halloween bifurcat, si au numit monstruletul asta cu doua capete Monster Night Halloween Costume Party!
Context:
In Monster House (adica in Bubbles) vor fi concursuri pentru demoni cool si muzica pentru toti ciudatii, de la indie si Birtpop la darkstep.
Line-up:
Dazecraft - darkstep & drum'n bass
Sasha Said Dance! - indie/brit mix
Iar in the Ghost Crypt (adica in Stamba Cafe) vor veni sa te bantuie:
HeadAche / drum'nbass
AL3Rt / deep & dubstep
Jax / drum'nbass
Mai multe detalii: http://wp.me/p8xyi-72

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri