Top 6 vampiri sexy din filme must-see!

Top 6 vampiri sexy din filme must-see!
Kudika
26 Noiembrie 2009

Daca nu stiati inca, noul film din Saga Amurg vine val-vartej peste box-office-urile mapamondului ca sa decreteze sus si tare: cu cat sunt mai meditativi, chinuti de remuscari si existentialisti, cu atat vampirii contemporani ne lasa gura apa. Vampirul, si miturile din jurul sau, au trecut prin schimbari majore, dictate de gusturile culturii pop, de la Dracula incoace. Azi, Bram Stoker nu si-ar recunoaste monstrul adus din condei prin secolul XIX – nu printre membrii familiei Cullen, cu siguranta!

Noi femeile in special suntem atrase de tineretea vesnica a vampirului, generic vorbind, si cu atat mai aprig ne loveste pasiunea cand el isi infraneaza poftele, dovedind o tarie de caracter pe care cu greu o gasim in specimenele masculine din cruda realitate. Chit ca ne invartim in cotidian cu un pragmatism afisat, exista momente cand vrem sa credem in fiinte superioare, nobile, si ne amagim apetitul cu... filme! In dimensiunea lor alternativa, totul e posibil, si credibil, si gata sa se dezlantuie - in masura in care creatorul ei, regizorul adica, e constient de componenta principala din ecuatia unui film de succes. Eu una o admit cu mana pe inima: daca vampirul nu are farmec, tot degeaba! Iata deci, in continuare, cativa dintre cei mai sexy amatori de sange ai cinematografiei, pe spranceana listati si in ordine inversa a preferintelor mele!

Realizat de Ioanina

Spike (James Marsters), blondul platinat din serialele “Buffy spaima vampirilor” si “Angel”, sfideaza regulile ca sa isi vada interesul de moment atins, ceea ce il distinge intre ocupantii acestui top... Dar nu statutul de “bad boy” ii castiga un loc aici, ci evolutia povestii lui de-a lungul celor 7 sezoane petrecute pe marginea “Gurii Iadului”.
Suflet-pereche: Rebelul prin excelenta se pomeneste pe nesimtite imblanzit de nimeni alta decat Buffy (Sarah Michelle Gellar), inamica lui dintotdeauna.
Lumea in care traieste: Sunnydale, un teren de joaca al monstrilor de tot felul, si totodata bastionul omenirii aparat de Aleasa Buffy. Asediul lui Spike se lasa cu o pata binevenita de umor rautacios dar istet, in decorul presarat cu inimi terfelite.
Se hraneste cu: sange uman, pana cand se trezeste pe lista neagra a ucigasei de vampiri, si renunta la dieta vrand-nevrand.
Jumatatea plina a paharului: Spike este comic pana cand i se da mana libera la tragism, si atunci chiar ne lasa masca. O cucereste pe Buffy incetul cu incetul, povestea lor inaintand de la dezgust reciproc la tolerare, prietenie si iubire (nu tocmai impartasita, de unde si tragicul situatiei).
Jumatatea goala a paharului: Vazut de majoritatea fanilor “Buffy” ca un Angel de categoria a doua, Spike trebuie sa faca eforturi supraomenesti ca sa intre in gratiile tuturor celor care il iau pe Angel drept standard.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri