Top 6 vampiri sexy din filme must-see!

Top 6 vampiri sexy din filme must-see!
Kudika
26 Noiembrie 2009

Daca nu stiati inca, noul film din Saga Amurg vine val-vartej peste box-office-urile mapamondului ca sa decreteze sus si tare: cu cat sunt mai meditativi, chinuti de remuscari si existentialisti, cu atat vampirii contemporani ne lasa gura apa. Vampirul, si miturile din jurul sau, au trecut prin schimbari majore, dictate de gusturile culturii pop, de la Dracula incoace. Azi, Bram Stoker nu si-ar recunoaste monstrul adus din condei prin secolul XIX – nu printre membrii familiei Cullen, cu siguranta!

Noi femeile in special suntem atrase de tineretea vesnica a vampirului, generic vorbind, si cu atat mai aprig ne loveste pasiunea cand el isi infraneaza poftele, dovedind o tarie de caracter pe care cu greu o gasim in specimenele masculine din cruda realitate. Chit ca ne invartim in cotidian cu un pragmatism afisat, exista momente cand vrem sa credem in fiinte superioare, nobile, si ne amagim apetitul cu... filme! In dimensiunea lor alternativa, totul e posibil, si credibil, si gata sa se dezlantuie - in masura in care creatorul ei, regizorul adica, e constient de componenta principala din ecuatia unui film de succes. Eu una o admit cu mana pe inima: daca vampirul nu are farmec, tot degeaba! Iata deci, in continuare, cativa dintre cei mai sexy amatori de sange ai cinematografiei, pe spranceana listati si in ordine inversa a preferintelor mele!

Realizat de Ioanina

Bill Compton (Stephen Moyer), protagnoistul serialului “True Blood” difuzat de HBO
Suflet-pereche: o iubeste pe Sookie, muritoarea telepata jucata de Anna Pacquin.
Lumea in care traieste: Louisiana, in vremurile unui acord precar de convietuire dintre vampiri si rasa umana
Se hraneste cu: sange fals, “True Blood”
Jumatatea plina a paharului: Cumintenia nu e in firea postului HBO, asadar marele atu al vampirului Bill este ca poate avea o relatie... sanatoasa cu aleasa inimii lui! In plus, se vede bine-mersi in oglinda, deci n-are probleme cu barbieritul – dupa cum nici apa sfintita, crucile si usturoiul nu il afecteaza defel.
Jumatatea goala a paharului: Dezavantajul conditiei lui este ca isi tradeaza varsta (inaintata!) printr-un exces de... moda veche.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri