Setari Cookie-uri

Top 10 filme de dragoste ale decadei

Mai avem cateva zile pana trecem din decada zerourilor in plina adolescenta a secolului – anii “sprezeci”-lor. Dar inainte sa ne batem capul cu denumiri futuriste, sa ne oprim din fuga lumii moderne la un pahar cu vin in fata DVD playerului, alaturi de cele mai emotionante declaratii de dragoste transpuse de cineasti pe pelicula din 2000 si pana azi. Cu precizarea, elitista intrucatva, ca probabil nu veti fi vazut multe dintre filmele din lista de mai jos, va promit ca incursiunea prin povestile mintilor creatoare alese de mine se va lasa cu lacrimi in popcorn sau fluturi in stomac.

Oricat de inofensiv l-am crede acum, Y2K-ul a virusat peisajul dragostei, condamnand promisiunile desarte, romantioase, feerice la o soarta vecina cu a Titanicului (vaporul, nu filmul!). Asadar, suntem mai sceptice azi fata de iubire, iubirea cu “I” mare din romanele clasice... dar tot ne permitem uneori sa visam in compania unor actori buni, pusi in ipostaze dragastoase, si preocupati de frumusetile inefabile ale vietii... nu de criza economica.

Realizat de Ioanina

Before Sunset – Reluand, dupa ani de maturizare, povestea de dragoste din "Before Sunrise", acest sequel ne intristeaza, obligandu-ne sa nu speram la luna de pe cer... exact ca in viata reala.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.