Setari Cookie-uri

5 filme din care sa inveti cum sa NU strici Craciunul

Sarbatorile care ne bat acum la usa sunt un prilej de odihna si bilant si sperante multe puse in carca deadline-ului vag la anu, insa mai presus de toate cliseele astea se afla niste adevaruri crunte. Ca sa trecem cu bine de sarbatorile de iarna, trebuie sa ne echipam an de an cu rabdare si spirit prevazator si planuri de bataie pentru ca, daca oricare dintre detaliile aferente unei petreceri intime in familie pare floare la ureche, inseamna ca nu l-ati gandit indeajuns.
Cum nimeni nu vrea ca taman Craciunul sa deraieze intr-un esec proverbial, iata cateva sfaturi din tolba Hollywood-ului ca sa evitati potentialele dezastre. Caci, desi batranul taram al filmelor e mai tinerel ca Laponia, scenariile clocite aici sunt cel putin la fel de inventive ca jucariile nascocite in atelierul Mosului. Iar, daca nu gasiti lectiile urmatoare demne de luat in calcul, macar titlurile va vor servi ca playlist tematic de incarcat in DVD player si de vizionat pe fundalul mesei festive.

Realizat de Ioanina

“The Holiday” lasa cam mult la latitudinea fabulosului, asadar nu va voi sfatui sa faceti schimb de case cu persoane din celalalt capat al Globului doar-doar decorul diferit va prilejui o minunata poveste de amor. Dar, din categoria NU-urilor bine de bagat la tartacuta, ambele personaje, atat Iris (Kate Winslet) cat si Amanda (Cameron Diaz) acopera o gama larga.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.