Setari Cookie-uri

Paaaartie! 8 party-uri dansante pentru tine!

Acum ca iarna troneaza si troieneste cat cuprinde, parca lantul slabiciunilor noastre incepe sa ne zangane din nou in urechi, ca un joc de domino. Daca tocurile sunt excluse pe asa zapezi, parca nici party-urile nu au aceeasi savoare; cand singura bruma de dantuiala se preconizeaza a fi in Uggsi si te rogi sa fie deschisa garderoba ca sa te descotorosesti de cojoc, parca trage mai cu sarg patutul de tine.

Care dintre noi nu s-a complacut in putina comoditate, pierdut in labirintul scuzelor de mai sus... si mai ales iarna? Dar, inainte ca monotonia calduricii sa-ti vina de hac c-o stare depresiva de toata uratenia, te anunt ca exista alternative la fel de delicioase ca o canuta de vin fiert. Cu accent pe vin, petrecareato! Asadar, cand te napadesc gandurile astea de hibernare... iti garantez ca lista de locatii primitoare de mai jos le va alunga pe toate!

Realizat de Ioanina

Diseara, in Club Fabrica, festivalul de scurt-metraje “Spune pe Scurt” lanseaza “Fabrica de Scurt-metraje”, care deja s-a aglomerat intr-atat in avans, incat organizatorii au decis reluarea evenimentului si saptamana viitoare – asadar, marcati-va 28 ianuarie in calendar si sunati grabnic la 0729.742.975 pentru rezervari. Short-urile prezentate va vor captiva “timp de aproximativ 2 ore”, reprezentand doar “o selectie a celor mai bune filme prezentate in turneul SPS”, incheiat de curand.

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.