Setari Cookie-uri

Top 10 filme NON siropoase si ANTI Valentines

14 Februarie nu este cu nimic mai speciala ca orice alta zi din calendar, dragostea nu pluteste in aer si cantitatile de serotonina din sange nu depasesc subit valorile normale – insa, daca esti o romantica incurabila, renumitul Sfant Valentin te va vizita cu arcasul Cupidon pe-un umar, isi va face simtita prezenta prin tot felul de promotii consumeriste, decoratiuni prin mall-uri si cadouri prin vitrine... si da, te va lasa, intr-adevar, vlaguita.

Daca esti indragostita, lipsa de vlaga post-Valentine’s se va datora... ei bine, hai sa nu speculam pe tema activitatilor de Ziua Indragostitilor! Dar nu la cele ciupite de microbul iubaret ma refer aici, acum – ci ma adresez in principal acelora dintre voi pe care ziua asta fatidica de februarie le-a prins, din (ne?)fericire, singure. Am crede ca programul de 14 februarie se rezuma, pentru suratele napastuite, la plangerea de mila. Dar nu-i asa! De fapt, tot ce va trebuie ca sa treceti cu bine de Valentine’s este un maraton de filme anti-“sirop” care sa va aminteasca de ce nici cu dragostea nu faci mare scofala!

Realizat de Ioanina

The War of the Roses - O comedie cat se poate de neagra, la inima; daca razboiul din casnicia sotilor Rose nu suna veridic, este vina scenariului - scris de asa natura incat sa nuanteze impunsaturile si rautatile cu un simt contagios al umorului. Acumularea de vitriol si amaraciune pana la derapajul absolut, pana la cruzime pe fata, este expresia - in cheie fortat hazlie, ca sa "alunece" mai usor la box-office - inumanitatii omului fata de seamanul sau. Si mesajul este cu atat mai feroce cu cat, la linia de start, iubirea dintre cei doi parea din categoria acelor mari si trainice povesti de amor pe care nimeni si nimic nu ar putea sa le atinga - sa le pulverizeze de-a dreptul? Nici pomeneala!...

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.