Setari Cookie-uri

Ai ragaz, deci petreci!

Nu ti-o poate lua nimeni in nume de rau daca te dai batuta in fata inevitabilei concluzii ca timpul liber este prea scurt. Pe de alta parte, daca n-ar fi si partea goala a paharului lui Cronos, cum am putea sa-l apreciem la adevarata lui valoare? Cat despre dramuirea lui, iti venim in ajutor cu o selectie a evenimentelor anuntate pentru saptamana viitoare, aranjate dupa potentialul lor de a-ti crea confort, a-ti da pofta de viata sau de contemplatii.

Toamna si-a intrat in drepturi si ne-a cam dat peste nas saptamana asta noua celor care inca ne mai amageam cu tricouase si rochite de vara. Am inghetat bocna marti seara cand a venit zaluda si pe balconul biroului nostru, iar singurul gand care se mai auzea intre urechi pe langa scrasnetul dintilor era “Casa... ceai... plapuma” Imaginati-va cu cata bucurie in suflet am primit mesajul inaugurarii cu dichis a toamnei in magazinul de ceaiuri marca Demmers Teehaus! In fiecare zi de miercuri a anotimpului, Demmers Teehaus promite sa invite lume frumoasa, artisti, designeri, care sa ne incante cu mestesugul lor incepand cu ora 9 seara – totul intr-o ambianta calda, la un ceai cu prajiturele.

Cine s-a prins de climatul controlat din metrou si calatoreste la caldurica (relativa) prin subterane, va avea azi de la ora 18:30 o surpriza de zile mari: trupa Byron a anuntat ca va sustine doua mini-concerte, fiecare a cate doua piese, in statiile Universitate si, respectiv, Piata Romana! Daca metroul se erijeaza in sala de concerte, ei bine C.R.B.L. s-a gandit sa-l transforme si-n sala de dans: in cadrul unei campanii Nestle Fitness, zilnic fara weekend pana pe data de 23 octombrie, o echipa de dansatori sustine un program de 20 de minute de aerobic combinat cu pasi de dans. Coregrafia este realizata de C.R.B.L, iar sotia sa, Lena, este instructoarea care coordonează echipa de dansatori pe tot parcursul campaniei.

Am vesti bune si pentru clubberitele dintre voi, destul de curajoase si puse pe party ca sa infrunte vantul rece. Azi de la ora 21:00 clubul Jukebox (nascut din cenusa Why Not-ului pe Strada Turturelelor nr. 11) ne cheama la Autumn Bash. Un chef pentru toate petrecaretele, fie c-aveti sau nu chef de toamna, pentru ca evenimentul de joi nu se poate rata sub nici o masura: Jukebox Band, trupa Carcotasilor de unde clubul si-a luat numele acum mai bine de cinci ani, se intoarce la radacini!

In cluburile bucurestene nu ducem lipsa de distractie, ba chiar suntem nevoite sa alegem dintre evenimentele planuite pe spranceana, si sa deplangem timpul asta afurisit care nu se dilata niciodata ca sa incapa toate! Vineri in The Silver Church de la 22:00, trupa Spitalul de Urgenta sustine concertul de lansare al celui de-al saselea album, intitulat “F.P.S”. In Fabrica, de la 21:00, a treia editie Brit Pop Express din acest an ne face cu ochiul, nu doar pentru ca adoram sa dantuim pe muzica indie si britrock ci si pentru ca invitatii serii sunt Eusebio Digital, Grimus si Vive la noiz. Iar in Control, de la 22:00, se intorc Handsome Furs, duo-ul indie electro-rock canadian care a scos untul din noi acum patru luni cu un concert incendiar sustinut in acelasi club.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.